Με βίαζε ο πατριός μου και η μητέρα μου με χτυπούσε στην πλάτη με τον πλάστη του φαγητού
19:02 - 11/06/2022
Οι στιγμές που βίωσε στα χέρια του πατριού της και της μητέρας αναβίωσαν στο Εφετείο Κέρκυρας - Η ενήλικη πλέον κοπέλα δεν άντεξε να βιώσει και τρίτη φορά το μαρτύριο - Έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της. [...]
Διαβάστε Περισσότερα στο matrix24.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
«Σταχτοπούτα των Παξών»: Με βίαζε ο πατριός μου και η μητέρα μου με χτυπούσε στην πλάτη με πλάστη
Κέρκυρα: Οι λέξεις είναι φτωχές για να περιγράψουν το μέγεθος της φρίκης που έζησε μια ανήλικη στα χέρια του πατριού της υπό…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η «Σταχτοπούτα των Παξών»: Με βίαζε ο πατριός μου και η μητέρα μου με χτυπούσε στην πλάτη με τον πλάστη
Η ενήλικη πλέον κοπέλα δεν άντεξε να βιώσει και τρίτη φορά το μαρτύριο - Έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της
Διαβάστε το στο thebest.grΣυγκλονίζει η «Σταχτοπούτα των Παξών»: Με βίαζε ο πατριός μου και η μητέρα μου με χτυπούσε στην πλάτη με τον πλάστη του φαγητού
Οι στιγμές που βίωσε στα χέρια του πατριού της και της μητέρας αναβίωσαν στο Εφετείο Κέρκυρας – Η ενήλικη πλέον κοπέλα δεν άντεξε να βιώσει και τρίτη φορά το μαρτύριο – Έχει εξαφανιστεί και κανένας δεν γνωρίζει την τύχη της Η πονεμένη ιστορία της 15χρονης «Σταχτοπούτας των Παξών» που για ενάμιση χρόνο βίωνε ψυχικό και […]
Διαβάστε το στο irafina.gr