ΒΙΝΤΕΟ: Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό

21:24 - 11/06/2022

ΒΙΝΤΕΟ: Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό 11/06/2022 Έτοιμη για το αυριανό ματς με το Κόσοβο είναι η Εθνική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C του Nations League με σκοπό ασφαλώς το 4/4. Στο ματς επί της Κύπρου η νίκη ήρθε άνετα με 3-0, αλλά η αναμέτρηση δεν είχε happy end, αφού στο φινάλε υπέστη σοβαρό τραυματισμό ο Λημνιός (είχε πετύχει το τρίτο τέρμα της Εθνικής) και όπως διαπιστώθηκε την επόμενη ημέρα επρόκειτο για ρήξη χιαστού. Ο παίκτης, ο οποίος θα καλύψει το κενό του 24χρονου εξτρέμ, που έκανε εξαιρετικές το τελευταίο διάστημα είναι το μεγαλύτερο ερώτημα σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα (το 4-3-3 δεν αλλάζει) της γα

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό

Έτοιμη για Κόσοβο η Εθνική. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Κόσοβο το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C του Nations League με σκοπό ασφαλώς το 4/4. The post Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό

Το δίλημμα του Γκουστάβο Πογέτ για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό του τραυματία Λημνιού στη «μάχη» της Ελλάδας με το Κόσοβο. Παραμένει στο πλευρό της Εθνικής ο 24χρονος εξτρέμ. Έτοιμη για Κόσοβο η Εθνική. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει το Κόσοβο το βράδυ της Κυριακής στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της League C του […] The post Οι σκέψεις του Πογέτ για τον αντί-Λημνιό appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ: Ο Θωμάς Μαύρος έκοψε την κορδέλα στο Μουσείο Ιστορίας της ΑΕΚ

Γ. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ: Οι θαυματουργοί πιτσιρικάδες του Ολυμπιακού δείχνουν το μέλλον...

Formula 1: Επιβλητική πολ ποζίσιον του Φερστάπεν στην Σαγκάη

Κόντρα στον Λάγιοβιτς ο Τσιτσιπάς με φόντο τον τελικό του Barcelona Open

Basket League: Εντός με Κολοσσό ο Άρης

Bundesliga: Νίκη Ευρώπης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης