Σίμος: «Παίρνω την ευθύνη»

19:26 - 12/06/2022

Σίμος: «Παίρνω την ευθύνη» 12/06/2022 Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα από την Πορτογαλία με σκορ 2-1 και αποκλείστηκε από τα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2023, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ισλανδίας επί της Κύπρου. Ο τεχνικός της Εθνικής, Γιώργος Σίμος, μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως είναι όλοι απογοητευμένοι, ενώ πήρε και την ευθύνη για τον αποκλεισμό της ομάδας. «Ολοκληρώσαμε την προκριματική φάση με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στην Πορτογαλία. Η απόδοση μας αλλά κυρίως η αυταπάρνηση των ποδοσφαιριστών μας ήταν τέτοια που μέχρι και το τελευταίο λεπτό διεκδικούσαμε το θετικό αποτέλεσμα. Είμαστε απογοητευμένοι που δεν πετύχαμε τον στόχο

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σίμος: «Απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Πορτογαλία και εμφανίστηκε απογοητευμένος. The post Σίμος: «Απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη» appeared first on pressaris.gr.

Διαβάστε το στο pressaris.gr

Σίμος: «Απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη»

Ο Γιώργος Σίμος μίλησε μετά την ήττα της Εθνικής Ελπίδων από την Πορτογαλία και εμφανίστηκε απογοητευμένος. Η Εθνική Ελπίδων γνώρισε την ήττα από την Πορτογαλία με σκορ 2-1 και αποκλείστηκε από τα μπαράζ των προκριματικών του Euro 2023, σε συνδυασμό με τη νίκη της Ισλανδίας επί της Κύπρου. Ο τεχνικός της Εθνικής, Γιώργος Σίμος, μίλησε μετά το παιχνίδι και ανέφερε πως είναι […] The post Σίμος: «Απογοητευμένοι, παίρνω την ευθύνη» appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε το στο aek1924.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Bundesliga: Νίκη Ευρώπης για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Σερέλης: «Έξτρα κίνητρο ότι μας έχει κερδίσει δύο φορές η Μακάμπι»

Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονου μαθητή, μέσα σε σχολείο στο Ηράκλειο

Κουαρτέτο απουσιών στον Ατρόμητο για τον αγώνα με την Κηφισιά

ΕΔΕ για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Τι κατέθεσαν οι αστυνομικοί και τι αναμένεται

Με Νέιρα απέναντι στον Βόλο ο ΟΦΗ