Νότης Χριστοδούλου: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους που… προκαλούν
21:06 - 12/06/2022
Ο Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον δημοσιογράφο Νίκο
To άρθρο Νότης Χριστοδούλου: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους που… προκαλούν δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
O Αύγουστος Κορτώ απαντά στον Μανώλη Μητσιά: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»
Ο Μανώλης Μητσιάς μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»...
Διαβάστε το στο ZouglaΑύγουστος Κορτώ: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά – «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει…»
Έντονη η αντίδραση του συγγραφέα...
Διαβάστε το στο Έντονες αντιδράσεις για τη δήλωση του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους
Σάλο προκάλεσε μία δήλωση του Μανώλη Μητσιά για τους ομοφυλόφιλους, με αρκετούς να αντιδρούν μέσα από τα social media. «Για να κατανοήσω κ. Μητσιά. Ένα στρέιτ ζευγάρι που φιλιέται στον δρόμο δεν προκαλεί σε αντίθεση με ένα gay ζευγάρι;», έγραψε στο Instagram ο Νότης Χριστοδούλου. Από την πλευρά του, ο Αύγουστος Κούρτω σχολίασε μέσα από τον λογαριασμό του στο Facebook: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα». «Άδικο να απομονώνονται από συνεντεύξεις μου» Διευκρίνσεις για τη δήλωση έδωσε ο Μανώλης Μητσιάς μέσω τοποθέτησής του στο Facebook. «Θεωρώ υποχρέ
Διαβάστε το στο Newsbeast.grO Αύγουστος Κορτώ απαντά στον Μανώλη Μητσιά: «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»
Ο Μανώλης Μητσιάς μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» αναφέρθηκε στους ομοφυλόφιλους, προκαλώντας ωστόσο αντιδράσεις.
«Δεν με πειράζει αν...
Διαβάστε το στο govastileto.grΑύγουστος Κορτώ: Απαντά στον Μανώλη Μητσιά – «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει…»
Τη δική του απάντηση στη δήλωση του Μανώλη Μητσιά, αναφορικά με τους ομοφυλόφιλους που δεν τον ενοχλούν «αρκεί να μην προκαλούν» έδωσε ο Αύγουστος Κορτώ. Ο αγαπημένος συγγραφέας μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έδωσε τη δική του απάντηση, χωρίς ωστόσο να τον κατονομάζει. «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι […]
Διαβάστε το στο irafina.grΝότης Χριστοδούλου: Η απάντηση στον Μανώλη Μητσιά μετά τη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους
Στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι« με τη Σίσσυ Χρηστίδου παραχώρησε συνέντευξη ο Μανώλης Μητσιάς και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των ομόφυλων ζευγαριών. Η δήλωσή του όμως φαίνεται πως προκάλεσε αντιδράσεις και αναμένεται φυσικά να συζητηθεί. Ο Μανώλης Μητσιάς παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο. Μεταξύ άλλων έκανε και μια δήλωση για […]
The post Νότης Χριστοδούλου: Η απάντηση στον Μανώλη Μητσιά μετά τη δήλωσή του για τους ομοφυλόφιλους appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr