Καρδιακή ανεπάρκεια: Η διατροφή που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο
08:06 - 13/06/2022
Τα ευρήματα των ερευνητών αναφέρουν ότι μια διατροφή πλούσια σε φρούτα, λαχανικά, καρπούς και ψάρια μειώνει τον κίνδυνο νοσηλείας ασθενών με καρδιακή ανεπάρκεια έως και 41%. Αντίστοιχα, μια διατροφή με τηγανητά και επεξεργασμένο κρέας αυξάνει τον κίνδυνο έως και 72%. Για τη μελέτη, η ομάδα επιστημόνων από την κλινική Mayo στο Rochester της Μινεσότα εξέτασε […]
Καρδιακή ανεπάρκεια: Η διατροφή που μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο - olympia
Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr