Ασημίνα Ουστάλλι: «Ποτέ δεν έκανα ροζ βίντεο»

08:38 - 13/06/2022

Στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή έδωσε συνέντευξη η Ασημίνα Ουστάλλι. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την […] The post Ασημίνα Ουστάλλι: «Ποτέ δεν έκανα ροζ βίντεο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Ασημίνα Ουστάλλι ξεκαθαρίζει: «Δεν έκανα ποτέ ροζ βίντεο»

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν ότι έγραψαν πως έχω κάνει ροζ βίντεο και μάλιστα έχω στεναχωρήσει και την οικογένειά μου», είπε η πρώην παίκτρια του MasterChef

Διαβάστε το στο

Ασημίνα Ουστάλλι: Με ενόχλησε πολύ που έγραψαν ότι έχω κάνει ροζ βίντεο

«Δεν είχα σκοπό να κινηθώ νομικά γιατί το κατέβασαν το θέμα», λέει η Ασημίνα Ουστάλλι. Η Ασημίνα Ουστάλλι έδωσε συνέντευξη στο Happy Day και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Η πρώην παίκτρια του MasterChef μίλησε για την πλαστική που έκανε στη μύτη της, ενώ ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν έκανε ροζ βίντεο. «Η επέμβαση πήγε καλά. Δόξα τω ... Περισσότερα To άρθρο Ασημίνα Ουστάλλι: Με ενόχλησε πολύ που έγραψαν ότι έχω κάνει ροζ βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του «Master Chef» απαντά για το ροζ βίντεο

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι...

Διαβάστε το στο Zougla

Ασημίνα Ουστάλλι: Η πρώην παίκτρια του «Master Chef» απαντά για το ροζ βίντεο

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, Ασημίνα Ουστάλλι, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day», αναφέρθηκε στην πλαστική επέμβαση που έκανε στη μύτη,...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Ασημίνα Ουστάλλι: «Ποτέ δεν έκανα ροζ βίντεο – Έχω μια σχέση που προσβάλλεται»

Η Ασημίνα Ουστάλλι, η οποία έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο MasterChef παραχώρησε To άρθρο Ασημίνα Ουστάλλι: «Ποτέ δεν έκανα ροζ βίντεο – Έχω μια σχέση που προσβάλλεται» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

MasterChef: Η Ασημίνα ξεσπάει για το ανύπαρκτο ροζ βίντεο

Η πρώην παίκτρια του MasterChef, μίλησε για το θέμα με το ροζ βίντεο και ξεκαθάρισε τη κατάσταση Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο