Συντετριμμένος ο Κωστης Χατζιδάκης: Η Μαρίνα Λαμπρακη Πλάκα ήταν μια Ελληνίδα που πάντοτε ξεχώριζα

13:56 - 13/06/2022

Την Παρασκευή στις 7 το απόγευμα μίλησα τελευταία φορά μαζί της. Μόλις τώρα πληροφορήθηκα την απώλειά της! Ήταν σοκ για εμένα, όχι μόνο διότι πίστευα ότι θα ξεπερνούσε την ταλαιπωρία της, αλλά και επειδή η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα ήταν μια Ελληνίδα που πάντοτε ξεχώριζα. Ξεκινώντας τη διαδρομή της από την Επαρχία Πεδιάδος του Ηρακλείου Κρήτης, ανέβηκε […] Συντετριμμένος ο Κωστης Χατζιδάκης: Η Μαρίνα Λαμπρακη Πλάκα ήταν μια Ελληνίδα που πάντοτε ξεχώριζα - olympia

Διαβάστε Περισσότερα στο olympia.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Μετζικώφ: «Η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα ήταν μια γυναίκα πολύτιμη»

Συγκλονισμένος ο Γιάννης Μετζικώφ από την είδηση του θανάτου της Μαρίνας Λαμπράκη Πλάκα, δασκάλας...

Διαβάστε το στο Zougla

Γιάννης Μετζικώφ: Η Μαρίνα Λαμπράκη-Πλάκα ήταν μια γυναίκα πολύτιμη

"Ήταν η δασκάλα μου, πριν από μισό αιώνα ήμουν φοιτητής της. Ό,τι ξέρω το οφείλω σ' εκείνην. Ένας άνθρωπος που ήξερε πάρα πολύ καλά να δίνει" τόνισε ο ζωγράφος, ενδυματολόγος και σκηνογράφος.

Διαβάστε το στο Skai.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ olympia.gr

Σάλος στο Cash or Trash με την συλλογή με τα τσιμπουκια που πήγε παίχτης προς πώληση

Παράξενες αλήθειες που δεν γνωρίζεις για τα Χριστούγεννα

Ο αρχηγός των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών συναντήθηκε με εκπροσώπους της Χαμάς

Νίκος Γιαννοπουλος: Οποιος με χαρακτηρίζει δημοσίως, στα social ή και αλλού, μέθυσο, θα κληθεί, άμεσα, να αποδείξει τους ισχυρισμούς του στις δικαστικές αίθουσες

Ιωάννης Καποδίστριας – ο ΕΛΛΗΝ

Η επικουρεια φιλόσοφος Θυμιστα, η ονομαζόμενη “θηλυκός Σόλων”