Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Καναδός πρωθυπουργός

21:34 - 13/06/2022

O πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ανακοίνωσε σήμερα ότι βρέθηκε εκ νέου θετικός στην Covid-19, χωρίς ωστόσο να έχει σοβαρά συμπτώματα, όπως τον περασμένο Ιανουάριο. "Θα ακολουθήσω τις συστάσεις της δημόσιας υγείας και θα απομονωθώ. Είμαι καλά, και αυτό χάρη στα εμβόλιά μου", εξήγησε σε μήνυμά του Twitter ο αρχηγός της καναδικής κυβέρνησης που ταξίδεψε Το άρθρο Ξανά θετικός στον κορωνοϊό ο Καναδός πρωθυπουργός εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Για δεύτερη φορά θετικός στον κορωνοϊό ο Τζάστιν Τριντό

Είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά τον περασμένο Ιανουαρίου - Προ ημερών συναντήθηκε με τον Τζο Μπάιντεν αλλά δεν ήταν στενή επαφή του πρωθυπουργού του Καναδά

Διαβάστε το στο

Καναδάς: Ξανά θετικός στον κορονοϊό ο Τζάστιν Τριντό

«Θα ακολουθήσω τις συστάσεις της δημόσιας υγείας και θα απομονωθώ. Είμαι καλά, και αυτό χάρη στα εμβόλιά μου», ανέφερε ο…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Τριντό: Θετικός στον κορωνοϊό ο καναδός πρωθυπουργός

Κατά τη διάρκεια αυτής της συνόδου, ο Τριντό είχε ειδικότερα διμερή συνάντηση με τον Αμερικανό πρόεδρο Τζο Μπάιντεν.

Διαβάστε το στο tovima

Θετική στον κορωνοϊό η Ράνια Σβίγκου

«Μπορεί να μην αποτελεί πια είδηση, αλλά φυσικά και δεν έχουμε ξεμπερδέψει με τον Covid» ανέφερε η Ράνια Σβίγκου, γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, που βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας