Λαμπερές εμφανίσεις σε κοσμικό event στη Βουλιαγμένη

11:44 - 14/06/2022

Δυο μοναδικά dinners στo Beefbar Athens, στη Βουλιαγμένη παρέθεσε ο οίκος Υψηλής Ωρολογοποιίας Audemars Piguet με αφορμή τον εορτασμό των 50 χρόνων του...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Κωστής Μαραβέγιας διοργανώνει μουσικό πάρτι στη Βουλιαγμένη

O Κωστής Μαραβέγιας  αποφάσισε να διοργανώσει πάρτι, στην Ακτή Βουλιαγμένης, το Σάββατο 9 Ιουλίου.O Κωστής Μαραβέγιας  αποφάσισε να διοργανώσει πάρτι, στην Ακτή Βουλιαγμένης, το Σάββατο 9 Ιουλίου.Ο διάσημος καλλιτέχνης έχει ονειρευτεί μια συναυλία δίπλα στην άμμο και στο κύμα. Στο πάρτι του θα δώσουν το παρών τραγουδιστές, ηθοποιοί και Djs. Φυσικά, αναμένεται να παραβρεθεί και πλήθος κόσμου.   View this post on Instagram   A post shared by […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»