Μυλοπόταμος: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας του 22χρονου πριν την κηδεία

14:08 - 14/06/2022

Η σύζυγος του 22χρονου που έπεσε θύμα δολοφονίας από το χέρι του 44χρονου συγχωριανού του στο Μυλοπόταμο, αποχαιρετά τον άντρα της λίγη ώρα πριν τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία, με μια συγκλονιστική μαντινάδα.Η σύζυγος του 22χρονου που έπεσε θύμα δολοφονίας από το χέρι του 44χρονου συγχωριανού του στο Μυλοπόταμο, αποχαιρετά τον άντρα της λίγη ώρα πριν τον συνοδέψει στην τελευταία του κατοικία, με μια συγκλονιστική μαντινάδα.Η σύζυγός του με ανάρτησή της στο Facebook _ που τη Δευτέρα αναγκάστηκε να βαφτίσει το μόλις 40 ημερών παιδί της, όπως […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μυλοπόταμος: Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία του 22χρονου

Είναι η στιγμή που η σορός του 22χρονου μεταφέρεται στο σπίτι του στο χωριό στο Μυλοπόταμο.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας του 22χρονου

Με μια σπαρακτική μαντινάδα αποχαιρέτησε η σύζυγος του 22χρονου Κώστα, τον πατέρα του παιδιού της ενώ σε λίγη ώρα θα τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία στον Αργουλιό Μυλοποτάμου. «Δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου. Πως τον αποχωρίστηκες απού δεν είχες άλλο το γιο σου απού θα ναι μοναχός στου δρόμου […] Το άρθρο Φονικό στον Μυλοπόταμο: Η σπαρακτική μαντινάδα της χήρας του 22χρονου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Φονικό στον Μυλοπόταμο: Οι σπαρακτικές μαντινάδες της χήρας πριν την κηδεία του 22χρονου

"Δεν σε άφησαν να χαρείς το γιο σου άντρα μου" γράφει στη μαντινάδα της η χήρα λίγο πριν την κηδεία του του 22χρονου στον Μυλοπόταμο Κρήτης.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας