Σε άσχημη κατάσταση ο Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο, παρατημένο στο λιμάνι το αμάξι του

09:50 - 15/06/2022

Σε άσχημη κατάσταση ο Παναγιωτόπουλος: Ρημάζει το μαγαζί στην Αλόννησο, παρατημένο στο λιμάνι το αμάξι του Άφαντος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, ο οποίος πριν από μερικούς μήνες είχε κατηγορηθεί για τη διαρροή ροζ βίντεο πρώην συντρόφου του, με το μαγαζί του στην Αλόννησο να ρημάζει και το αυτοκίνητό του στο λιμάνι του νησιού να είναι παρατημένο. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Του γύρισαν την πλάτη στην Αλόννησο -Κλειστό το μαγαζί - Παρατημένο το αμάξι στο λιμάνι [βίντεο]

Ερμητικά κλειστό είναι το μαγαζί του Στάθη Παναγιωτόπουλου στην Αλόννησο, με το αμάξι του να είναι παρατημένο στο λιμάνι.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή