Τέλος τα ψέματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6

10:10 - 15/06/2022

Αφού ταξίδεψαν μέχρι την Τοσκάνη στο MasterChef 6 και δοκίμασαν αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές, αφού αντέγραψαν πιάτα βραβευμένων Ιταλών σεφ και περιηγήθηκαν σε χώρους που μόνο έμπνευση θα μπορούσαν να τους χαρίσουν για τη μετέπειτα πορεία τους, ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος και η Καλλιόπη Μπεζαντέ είναι έτοιμοι να μονομαχήσουν για το μεγάλο τρόπαιο. Διαβάστε την συνέχεια στο […] Το άρθρο Τέλος τα ψέματα: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του MasterChef 6 εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Master Chef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής!

Η ώρα μηδέν έφτασε για το φετινό κύκλο του MasterChef κι απόψε αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού.Η ώρα μηδέν έφτασε για το φετινό κύκλο του MasterChef κι απόψε αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού.Μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων, οι δυο φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ άναψαν για μία τελευταία φορά τις κουζίνες τους, ούτως ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο πιάτο τους. Απόψε οι τρεις chef κριτές Πάνος […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

MasterChef Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τις 50.000 ευρώ

Η ώρα μηδέν έφτασε για το φετινό κύκλο του MasterChef κι απόψε αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού. Μετά […] The post MasterChef Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τις 50.000 ευρώ appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός του MasterChef;

Την τελευταία του μάχη για την τηλεθέαση έδωσε χθες, Τετάρτη 15 Ιουνίου, το MasterChef. Ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού μαγειρικής […] The post Τι τηλεθέαση σημείωσε ο μεγάλος τελικός του MasterChef; appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

MasterChef Τελικός: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής που κέρδισε τις 50.000 ευρώ

Η ώρα μηδέν έφτασε για το φετινό κύκλο του MasterChef κι χθες αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του μαγειρικού διαγωνισμού. Μετά από μία σειρά απαιτητικών μαγειρικών προκλήσεων, οι δυο φιναλίστ Παναγιώτης Κουμουνδούρος και Καλλιόπη Μπεζαντέ άναψαν για μία τελευταία φορά τις κουζίνες τους, ούτως ώστε να δημιουργήσουν το καλύτερο πιάτο τους. Οι τρεις chef κριτές Πάνος […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Masterchef τελικός 16/6: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Το MasterChef έριξε αυλαία με εντυπωσιακό τρόπο και με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή! Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

MasterChef 6 – ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού!

MasterChef 6: And the winner is..................

Διαβάστε το στο neolaia.gr

MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ποιος κέρδισε

Ποιος τελικά κέρδισε και πήρε το έπαθλο του MasterChef; Και ποια ατάκα του Κουτσόπουλου άναψε φωτιές; The post MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής – Ποιος κέρδισε appeared first on Youfly.

Διαβάστε το στο youfly.com

Τελικός MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής

Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star έφτασε στο τέλος του. Από τον τελικό του MasterChef αναδείχτηκε μεγάλος νικητής ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος. Ο νικητής του MasterChef πέρα από τον τίτλο παίρνει και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ. Στον μεγάλο τελικό του MasterChef οι δύο φιναλίστ κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο της βραβευμένης με τρία αστέρια Michelin […] The post Τελικός MasterChef: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη