«Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι, περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…»
11:16 - 15/06/2022
Έντονη ήταν η συναισθηματική φόρτιση της Κατερίνας Καινούργιου στη σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας κάποιες
To άρθρο «Λύγισε» η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω ένα παιδάκι, περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω και εγώ να κάνω ένα παιδάκι…»
Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή κάποιες δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή της, αναφέρθηκε στη γνωριμία της με την παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω κι εγώ να κάνω ένα παιδάκι»
Ξέσπασε σε κλάματα η Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω κι εγώ να κάνω ένα παιδάκι» Η γνωστή παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μίλησε με μεγάλο θαυμασμό για την Τζένη Μπαλατσινού και “λύγισε” μιλώντας για την δική της επιθυμία να αποκτήσει ένα παιδί. “Λύγισε” στον “αέρα” της εκπομπής “Super Katerina” η Κατερίνα Καινούργιου, όταν αναφέρθηκε στις γυναίκες οι οποίες προσπαθούν να […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.grΚατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια»
Μια εύθραυστη πλευρά της έδειξε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα το πρωί της Τετάρτης. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μίας μίνι συνέντευξης της Τζένης Μπαλατσινού στην εκπομπή. Η Κατερίνα Καινούργιου εξήγησε π[όσο τη συγκινεί η προσπάθεια της Τζένης Μπαλατσινού να γίνει ξανά μητέρα. Η παρουσιάστρια μάλιστα αναφέρθηκε και στο γεγονός πως η […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: «Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr