Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – «Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου»
12:02 - 15/06/2022
Μια ιδιαίτερη στιγμή είχε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη. Η παρουσιάστρια, […]
The post Κατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – «Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – «Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου»
Μια ιδιαίτερη στιγμή είχε στον τηλεοπτικό αέρα η Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη. Η παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, συγκινήθηκε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της. Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε τα εξής: «Τη θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια […]
Το άρθρο Κατερίνα Καινούργιου: Έβαλε τα κλάματα στον αέρα – «Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΚατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα – «Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου»
H Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, συγκινήθηκε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.
H Κατερίνα Καινούργιου, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της την Τετάρτη σχολιάζοντας τις δηλώσεις της Τζένης Μπαλατσινού για τον γιο της, συγκινήθηκε και δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της. Mάλιστα εξομολογήθηκε τα εξής: «Τη θαυμάζω γιατί, συγκινούμαι που το λέω, όταν μια γυναίκα θέλει να κάνει παιδί, δεν υπάρχει δε μπορείς. Έχει προχωρήσει […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚατερίνα Καινούργιου: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα (video)
"Πολλές φορές τώρα που μεγαλώνω, αναρωτιέμαι συνέχεια μήπως πολλά πράγματα είναι μάταια, προχωράει η ζωή μας και…"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr