Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από τους ειδικούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων

10:50 - 16/06/2022

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τα τελευταία 24ωρα προκαλεί προβληματισμό. Προβληματισμό και εγρήγορση στους επιστήμονες προκαλεί ο υπερδιπλασιασμός των κρουσμάτων κορονοϊού που καταγράφεται στις εκθέσεις του ΕΟΔΥ από την 1η Ιουνίου ημέρα κατά την οποία υπήρξε και η τελευταία άρση μέτρων κατά της πανδημίας με έσχατο αυτό της μάσκας η οποία παραμένει υποχρεωτική για ελάχιστους […] Το άρθρο Κορονοϊός: «Καμπανάκι» από τους ειδικούς μετά την αύξηση των κρουσμάτων εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsique.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κορονοϊός: Το Πεκίνο κήρυξε μια πρώτη νίκη μετά την έξαρση κρουσμάτων

Το Πεκίνο κήρυξε σήμερα μια πρώτη νίκη στην τελευταία μάχη της με τον κορονοϊό, αφού υπέβαλε σε τεστ εκατομμύρια ανθρώπους και έθεσε σε καραντίνα χιλιάδες κατοίκους την περασμένη εβδομάδα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την έξαρση που παρατάθηκε λόγω του ξαφνικού κύματος κρουσμάτων που συνδέονται με δημοφιλές μπαρ της πόλης. Η έξαρση στο μπαρ Heaven Supermarket Bar ... Περισσότερα To άρθρο Κορονοϊός: Το Πεκίνο κήρυξε μια πρώτη νίκη μετά την έξαρση κρουσμάτων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsique.gr

Καλαμάτα: Μηχανάκι παρέσυρε πεζή σε διάβαση

Με τον πατέρα που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Στεκόμαστε πλάι στο δίκιο»

Ξυλοδαρμός Β. Γραμμένου: Δίωξη για κακούργημα σε βάρος του Κ. Φλώρου – Την Πέμπτη η απολογία του

«Μπλόκο» 1-1 στη Θεσσαλονίκη και απομακρύνεται το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό

Εργατικό Κέντρο Αθήνας: Πρωτομαγιάτικη απεργία και συγκέντρωση τη Μ. Τετάρτη

ΕΝΦΙΑ 2024: Πώς θα εκτυπώσετε τα εκκαθαριστικά