Πάρνηθα: Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο

21:28 - 16/06/2022

Πάρνηθα: Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο Tο εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας στην Πάρνηθα, βρίσκεται μέσα σε ένα πανέμορφο καταπράσινο τοπίο, ενώ μάλιστα είναι και σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα. Η Αγία Μαρίνα στην Πάρνηθα είναι ένα από τα πιο ωραία εκκλησάκια της Αττικής σε μία τοποθεσία που […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο στην Πάρνηθα

Αγία Μαρίνα: Το ξεχωριστό μοναστήρι πάνω στον βράχο της Πάρνηθας. Το άρθρο Κλέβει τις εντυπώσεις το εκκλησάκι της Αγίας Μαρίνας χτισμένο πάνω στο βράχο στην Πάρνηθα εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή