Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί - Οι νέες τιμές

09:30 - 17/06/2022

 Σε ανατιμήσεις στα κόμιστρα των ταξί οδηγεί η άνοδος της τιμής των καυσίμων. Συμφωνα με πληροφορίες, το Υπουργείο μετφορών έδωσε το «πράσινο φως» ύστερα από συζητήσεις και διαπραγματεύσεις μεταξύ της ΠΟΕΙΑΤΑ και του ΣΑΤΑ. Πώς διαμορφώνεται ο νέος τιμοκατάλογος. 

Διαβάστε Περισσότερα στο naftemporiki.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αυξάνονται τα Πρότυπα Επαγγελματικά Λύκεια

Νέα Πρότυπα ΕΠΑΛ  σχολεία θα προστεθούν στα ήδη υπάρχοντα με την νέα σχολική χρονιά

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Ταξί: Αυξάνονται τα κόμιστρα – Οι νέες τιμές, που θα φτάσει η ταρίφα

Σημαντικές αυξήσεις έρχονται στα κόμιστρα των ταξί, εξαιτίας της εκρηκτικής αύξησης της τιμής των καυσίμων, καθώς οι οδηγοί των ταξί διαμαρτύρονται ότι πλέον ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία». Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών μετά και τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών έθεσε όλα τα αιτήματα που είχε καταθέσει το ΣΑΤΑ με σχετικό ... Περισσότερα To άρθρο Ταξί: Αυξάνονται τα κόμιστρα – Οι νέες τιμές, που θα φτάσει η ταρίφα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί: Στο 1,80 η σημαία

Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών επισημαίνει πως λόγω της υγειονομικής κρίσης, αύξηση της τιμής των καυσίμων, ο κλάδος δεν έχει άλλες αντοχές.

Διαβάστε το στο Gazzetta

ΣΑΤΑ: Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί – Αυτές είναι οι νέες τιμές

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία».Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία».Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών μετά και τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών έθεσε όλα τα αιτήματα που είχε καταθέσει το ΣΑΤΑ με σχετικό υπόμνημα στις 13-05-2022 επισημαίνοντας πως τις υπάρχουσες […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

ΣΑΤΑ: Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί - Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία».Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί – Πώς διαμορφώνονται οι νέες τιμές

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Διαβάστε το στο news.gr

Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί: Ποιες είναι οι νέες τιμές

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία». Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών μετά και τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών έθεσε όλα τα αιτήματα που είχε καταθέσει το ΣΑΤΑ με σχετικό υπόμνημα στις 13-05-2022 επισημαίνοντας πως τις […] Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί: Ποιες είναι οι νέες τιμές on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

ΣΑΤΑ: Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί – Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία». Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών μετά και τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών έθεσε όλα τα αιτήματα που είχε καταθέσει το ΣΑΤΑ με σχετικό υπόμνημα στις 13-05-2022 επισημαίνοντας πως τις υπάρχουσες συνθήκες (δύο χρόνια υπολειτουργίας λόγω της υγειονομικής κρίσης, αύξηση της τιμής των καυσίμων, διπλασιασμός των δαπανών για την συντήρηση του οχήματος) ο κλάδος δεν έχει άλλες αντοχές. Ετσι μετά και τη χθεσινή συνάντηση με τον υφυπουργό Μεταφορων Μιχάλη Παπαδόπουλο, σύμφωνα με πληροφορίες από τους αυτοκινητιστές, επήλθε η συμφων

Διαβάστε το στο grtimes.gr

Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί – Οι νέες τιμές

Αυξήσεις στα κόμιστρα των ταξί φέρνουν οι εκρηκτικές τιμές στα καύσιμα αφού, όπως δηλώνουν οι αυτοκινητιστές, ο κλάδος έχει οδηγηθεί σε «ασφυξία». Το Συνδικάτο των αυτοκινητιστών, μετά και τις συναντήσεις που είχε με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών, έθεσε όλα τα αιτήματα που είχε καταθέσει ο ΣΑΤΑ με σχετικό υπόμνημα στις 13-05-2022, επισημαίνοντας πως τις υπάρχουσες συνθήκες (δύο χρόνια […] The post Αυξάνονται τα κόμιστρα των ταξί – Οι νέες τιμές appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ naftemporiki.gr

Συναλλαγές με POS: Πώς θα μειωθούν οι προμήθειες – Ποιους αφορά το μέτρο

Στο Ταμπλό του Χρηματιστηρίου: Τα νέα ρεκόρ στην Titan και οι φήμες για το άλμα στην Τεχνική Ολυμπιακή

ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Το Δημόσιο καθυστερεί τις πληρωμές στους κατασκευαστές

Αλέξης Πατέλης στη «Ν»: Οι αξιολογήσεις «τρώγονται» γιατί χαμηλώνουν το κόστος δανεισμού και βοηθάνε στην ανάπτυξη

Intrakat: Περαιτέρω βελτίωση μεγεθών για το 2024 βλέπει η διοίκηση του Ομίλου

Διάβαζε αναγγελίες θανάτου. Και ανακάλυψε τη δημογραφική επιστήμη