Έπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ - Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Έπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για έναν υπερτυχερό από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ 2.264.017 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Πετρόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης και σήμερα ξύπνησε εκατομμυριούχος. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο περιείχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού με κάθε μια να κερδίζει 4.217,64 ευρώ. «Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Ο μεγάλης νικητής επικοινώνησε μαζί μου σήμερα το πρωί και μου μετέφερε τα ευχάριστα νέα. Υπήρξε ένα πανηγυρικό κλίμα! Πρόκειται για έναν σταθερό πελάτη μας που έπαιζε συστηματικά τα ίδια νούμερα στο ΤΖΟΚΕΡ. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και υγεί
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ - Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Π. Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατ. ευρώ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για έναν υπερτυχερό από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ 2.264.017 ευρώ.
Διαβάστε το στο real.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
Έπαιζε συστηματικά τα ίδια νούμερα στο ΤΖΟΚΕΡ μέχρι που η τύχη του χαμογέλασε – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ
Διαβάστε το στο lykavitos.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
Έπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡvdounis
Παρ., 17/06/2022 - 14:41
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
ΟΠΑΠ
The post Έπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ appeared first on Κουρδιστό Πορτοκάλι.
Διαβάστε το στο kourdistoportocali.comΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής των 2,3 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για έναν υπερτυχερό από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ 2.264.017 ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Πετρόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης και σήμερα ξύπνησε εκατομμυριούχος. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο περιείχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού με κάθε μια να κερδίζει 4.217,64 ευρώ.
«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Ο μεγάλης νικητής επικοινώνησε μαζί μου σήμερα το πρωί και μου μετέφερε τα ευχάριστα νέα. Υπήρξε ένα πανηγυρικό κλίμα! Πρόκειται για έναν σταθερό πελάτη μας που έπαιζε συστηματικά τα ίδια νούμερα στο ΤΖΟΚΕΡ. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο και υγε
Διαβάστε το στο lamianow.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ
Έπαιζε συστηματικά τα ίδια νούμερα στο ΤΖΟΚΕΡ μέχρι που η τύχη του χαμογέλασε – Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΈπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
Έπαιζε τα ίδια νούμερα και δικαιώθηκε ο μεγάλος νικητής του ΤΖΟΚΕΡ
17/06/2022
Σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Παλαιό Φάληρο το τυχερό δελτίο των 2,3 εκατομμυρίων ευρώ.
Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μπήκε το καλοκαίρι για έναν υπερτυχερό από το Παλαιό Φάληρο, ο οποίος κέρδισε στην πρώτη κατηγορία του ΤΖΟΚΕΡ 2.264.017 ευρώ. Ο μεγάλος νικητής κατέθεσε το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Νίκου Πετρόπουλου το απόγευμα της Πέμπτης και σήμερα ξύπνησε εκατομμυριούχος. Μάλιστα, το τυχερό δελτίο περιείχε και 19 επιτυχίες στην 2η κατηγορία του παιχνιδιού με κάθε μια να κερδίζει 4.217,64 ευρώ.
«Η χαρά μου είναι απερίγραπτη. Ο μεγάλης νικητής επικοινώνησε μαζί μου σήμερα το
Διαβάστε το στο filathlos.gr