ΣΥΡΙΖΑ: Αγωγή - φιάσκο της κυβέρνησης προς τη Novartis που αφορά μόνο σε γιατρούς
19:26 - 17/06/2022
Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί την κυβέρνηση πως ρίχνει στάχτη στα μάτια του κόσμου, την ώρα που ο κ. Μητσοτάκης αμφισβητεί το ίδιο το σκάνδαλο της Novartis.
Διαβάστε Περισσότερα στο thetoc.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωγή - φιάσκο της κυβέρνησης προς την εταιρεία Novartis
«Για αγωγή - φιάσκο που αφορά μόνο… σε γιατρούς» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή...
Διαβάστε το στο ZouglaΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο η αγωγή της κυβέρνησης κατά της Novartis – Αφορά μόνο γιατρούς
«Η αγωγή που κατατέθηκε με τεράστια καθυστέρηση σήμερα αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο της επιχείρησης συγκάλυψης του σκανδάλου»
Διαβάστε το στο ΣΥΡΙΖΑ: Φιάσκο η αγωγή της κυβέρνησης κατά της Novartis
«Η αγωγή που κατατέθηκε με τεράστια καθυστέρηση σήμερα αποτελεί ένα ακόμα επεισόδιο της επιχείρησης συγκάλυψης του σκανδάλου»
Διαβάστε το στο tanea.grΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωγή - φιάσκο της κυβέρνησης προς την εταιρεία Novartis
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωγή - φιάσκο της κυβέρνησης προς την εταιρεία Novartis ekomninou
Παρ., 17/06/2022 - 22:30
Διαβάστε το στο sofokleousin.grΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Αγωγή – φιάσκο της κυβέρνησης προς την εταιρεία Novartis
«Για αγωγή - φιάσκο που αφορά μόνο… σε γιατρούς» κάνει λόγο σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή την αγωγή του υπουργού Υγείας κατά της Novartis.
Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:
«Η απαράδεκτα ελλιπής αγωγή της κυβέρνησης εξαρχής υπονομεύει την αναγνώριση του εγκλήματος από την πλευρά της εταιρείας, εν αντιθέσει με αυτό που έγινε στις ΗΠΑ, που αφορούσε και σε ευθύνες για πράξεις διαφθοράς, μεταξύ άλλων, και πολιτικών προσώπων.
Μάλιστα, ενώ κατατίθεται η συγκεκριμένη αγωγή, οι εισαγγελείς, στην έρευνα των οποίων θα βασιστεί η οποιαδήποτε διαδικασία σε βάρος της Novartis, κατηγορούνται για δήθεν σκευωρία και κατασκευή ενός σκανδάλου και προτείνεται η παραπομπή τους στο Ειδικό Δικαστήριο.
Διαβάστε το στο grtimes.gr