Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές»
11:46 - 19/06/2022
Τη Βίκυ Καγιά στα γυρίσματα του νέου κύκλου του GNTM συνάντησε η κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι!». «Δεν μου έστειλαν […]
The post Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Βίκυ Καγιά: Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές του GNTM, δεν πειράζει
“Δεν θέλω να αρχίσετε να βάζετε πράγματα με το μυαλό σας. Όλα καλά” ανέφερε η Βίκυ Καγιά. Την Βίκυ Καγιά συνάντησε η κάμερα του Open Weekend στα γυρίσματα του GNTM κι απάντησε σε όλα σε σχέση με τις αλλαγές στο διαγωνισμό μόδας. “Δεν μου έστειλαν μήνυμα (οι παλιοί κριτές) και δεν πειράζει. Δεν σημαίνει κάτι ... Περισσότερα
To άρθρο Βίκυ Καγιά: Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές του GNTM, δεν πειράζει δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο Βίκυ Καγιά: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές»
Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και επίσημα στο GNTM και πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα ξεκίνησαν με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα...
Διαβάστε το στο ZouglaΚαγιά: Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές του GNTM
Για την επιστροφή της στο GNTM μίλησε ο Βίκυ Καγιά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», σημειώνοντας ότι δεν έχει επικοινωνήσει με κάποιον από τους παλιούς κριτές του reality μόδας. «Δεν μου έστειλαν μήνυμα (οι παλιοί κριτές) και δεν πειράζει. Δεν σημαίνει κάτι αυτό. Δεν θέλω να αρχίσετε να βάζετε πράγματα με το μυαλό σας. Όλα καλά», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά, ενώ για τη Σοφία Χατζηπαντελή, που θα είναι νέο μέλος στην επιτροπή είπε: «Ο Λάκης Γαβαλάς κάνει πλάκα, γιατί τα παρεξηγείτε όλα ; Ποιος αστείος άνθρωπος δεν υπάρχει. Μην μου λέτε για την κυρία Λατινοπούλου παιδιά. Όχι body shaming, όχι να βάζουμε ταμπέλες στους ανθρώπους. Ο καθένας να έχει τα φρύδια που θέλει. Η γυναίκα είναι star, της
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΒίκυ Καγιά: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές»
Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και επίσημα στο GNTM και πριν μερικές ημέρες τα γυρίσματα ξεκίνησαν με την ανανεωμένη κριτική επιτροπή. Η κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα...
Διαβάστε το στο govastileto.grΒίκυ Καγιά: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια – «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές»
Η Βίκυ Καγιά επέστρεψε και επίσημα στο GNTM και όπως έγινε γνωστό πριν μερικές ημέρες τα
To άρθρο Βίκυ Καγιά: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια – «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΒίκυ Καγιά: Δε μου έχουν στείλει μήνυμα οι παλιοί κριτές από το GNTM
«Εγώ πρότεινα Σοφία Χατζηπαντέλη», παραδέχτηκε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο news.grΒίκυ Καγιά: «Δεν μου έστειλαν μήνυμα οι παλιοί κριτές του GNTM και δεν πειράζει»
Η Βίκυ Καγιά απάντησε στα σχόλια που έχουν γίνει για τις αλλαγές στο GNTM 5.
Διαβάστε το στο neolaia.gr