Ματίνα Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

09:20 - 20/06/2022

Η Ματίνα Παγώνη αν και γιατρός στο επάγγελμα δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να τη δούμε ως υποψήφια στις εκλογέςΠερισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ματίνα Παγώνη: «Βγάλαμε νωρίς τις μάσκες»

Η αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού τις τελευταίες μέρες έχει θορυβήσει, αλλά για τη Ματίνα Παγώνη είναι «λογική» και «αναμενόμενη».

Διαβάστε το στο thebest.gr

Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια» στις επόμενες Εκλογές

Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια βουλευτής τις επόμενες εθνικές εκλογές η Ματίνα Παγώνη. «Όχι, δεν αποκλείω τίποτα», απάντησε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ στο ερώτημα των δημοσιογράφων του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Η Παγώνη απαντά αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές!

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια βουλευτής τις επόμενες εθνικές εκλογές. «Όχι, δεν αποκλείω τίποτα», απάντησε στο ερώτημα των δημοσιογράφων, σπεύδοντας ωστόσο να διευκρινίσει ότι δεν είναι συζήτηση να γίνει αυτή την ώρα και πως είναι και παραμένει γιατρός. Δείτε όσα ειπώθηκαν Το άρθρο Η Παγώνη απαντά αν θα είναι υποψήφια στις εκλογές! εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες