Πισπιρίγκου από τη φυλακή: Εύχομαι να μην μου φορτώσουν και τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ρούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση για το πόρισμα των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
Πάτρα: Τι δείχνει το πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα – Η πρώτη αντίδραση της Ρούλας ΠισπιρίγκουΠερισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΠισπιρίγκου από τη φυλακή: Εύχομαι να μην μου φορτώσουν και τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας
Συνεχίζονται με τη μητέρα και την αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι καταθέσεις που λαμβάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την υπόθεση της Πάτρας, αυτήν την φορά όχι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, αλλά σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο […]
The post Πισπιρίγκου από τη φυλακή: Εύχομαι να μην μου φορτώσουν και τους θανάτους Μαλένας και Ιριδας appeared first on Λόγια-Σταράτα.
Διαβάστε το στο logiastarata.grΡούλα Πισπιρίγκου: Η πρώτη της αντίδραση για το πόρισμα των θανάτων Μαλένας και Ίριδας
Ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Όθωνας Παπαδόπουλος, μίλησε για την…
Διαβάστε το στο onsports.grΡούλα Πισπιρίγκου: «Εύχομαι να μη μου φορτώσουν και τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας»
Συνεχίζονται σήμερα, με την μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι νέες καταθέσεις που λαμβάνουν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από τα πρόσωπα που έχουν σχέση με την Ρούλα Πισπιρίγκου, αυτήν την φορά όχι σχετικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, για τον οποίο έχει προφυλακιστεί η μητέρα της, αλλά σχετικά με τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της […]
Το άρθρο Ρούλα Πισπιρίγκου: «Εύχομαι να μη μου φορτώσουν και τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr