Άγγελος Μπράτης: «Έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

12:52 - 20/06/2022

O Άγγελος Μπράτης μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».O Άγγελος Μπράτης μίλησε για όλους και για όλα στην εκπομπή «Super Κατερίνα».Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός σχεδιαστής αναφέρθηκε αρχικά στον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων, λέγοντας: «Από πέρυσι έχει κλείσει για εμένα ο κύκλος του GNTM, το είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Εσείς μιλάτε για τη Βίκυ […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Άγγελος Μπράτης: Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ - Έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι

Ο σχεδιαστής και πρώην κριτής του GNTM Άγγελος Μπράτης, μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τηλεοπτικό γυαλί, καθώς και τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά

Διαβάστε το στο

Άγγελος Μπράτης: Ο σύντροφός μου, μου λέει πόσο όμορφος είμαι

"Ζήτησα μόνος μου να φύγω από το GNTM - Έχω άλλο επίπεδο από το My style rocks"

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

Ο σχεδιαστής μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τηλεοπτικό γυαλί, καθώς και τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά τηλεοπτικά, αλλά και την επιστροφή της Βίκυ Καγιά στο GNTM σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης. Ο πρώην κριτής του GNTM και γνωστός σχεδιαστής μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και αρχικά, μίλησε για τον νέο κύκλο του διαγωνισμού μοντέλων. «Από πέρυσι έχει κλείσει για εμένα ο κύκλος του GNTM, το είχα πει στην παραγωγή ότι δεν θέλω να συνεχίσω άλλο. Εσείς μιλάτε για τη Βίκυ Καγιά, εγώ δεν βλέπω τηλεόραση. Προσωπικά, τη λατρεύω ρτη Βίκυ, ξέρει τη δουλειά της. Είναι πρότυπο γυναίκας, όχι απλά μοντέλο. Πιστεύω πως το ότι

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι»

Άγγελος Μπράτης: «Δεν έχω ανάγκη να είμαι στην τηλεόραση για να φανώ, έχω τον σύντροφό μου να μου λέει πόσο όμορφος είμαι» Ο σχεδιαστής μίλησε για την αποχώρησή του από το GNTM, το ενδεχόμενο να συνεχίσει στο τηλεοπτικό γυαλί, καθώς και τις σχέσεις του με τη Βίκυ Καγιά Το ενδεχόμενο να εμφανιστεί ξανά τηλεοπτικά, αλλά […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας