Θανάσης Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω»

13:18 - 20/06/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης στην Super Κατερίνα και στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Υπουργός Υγείας […] The post Θανάσης Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θάνος Πλεύρης:«Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω - Ζήτησα να χαιρετήσω τα παιδιά μου πριν διασωληνωθώ»

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στην Super Κατερίνα και θυμήθηκε τις δύσκολες ημέρες όταν οι γιατροί του έδιναν 20% πιθανότητες για να ζήσει. Ο Υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχθηκε στα social media την περίοδο της περιπέτειας με την ... Περισσότερα To άρθρο Θάνος Πλεύρης:«Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω - Ζήτησα να χαιρετήσω τα παιδιά μου πριν διασωληνωθώ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, έλεγα ότι θέλω να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης το πρωί της Δευτέρας.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Συγκινεί ο Θανάσης Πλεύρης: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω – Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, το πώς τον επηρέασε σαν πολιτικό και σαν άνθρωπο αλλά και τα ντροπιαστικά σχόλια που δέχθηκε στα social media, μιλά ο Θάνος Πλεύρης. «Πολλές φορές όταν περνάς κάτι τέτοιο βιωματικό, τα βλέπεις πιο σφαιρικά και όχι τόσο απόλυτα… γιατί όποιος με ξέρει, ξέρει ότι σαν πολιτικός είχα σκληρό και αιχμηρό λόγο. Με επηρέασε και είδα τα πράγματα πιο ισορροπημένα» λέει αρχικά ο υπουργός Υγείας, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα. Ένα απ΄ τα πράγματα που με εξόργιζαν ως υπουργό Υγείας ήταν που άκουγα να λένε ότι “εντάξει εγώ είμαι νέος και σιγά μην διασωληνωθώ”. Όταν εμένα μου είπαν “διασωληνώνεσαι”, είπα να δω τα παιδιά μου. Δεν ήθελα να πεθάνω χω

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω»

«Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media»

Διαβάστε το στο news.gr

Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω»

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στην Super Κατερίνα και θυμήθηκε τις δύσκολες ημέρες όταν οι γιατροί του έδιναν 20% πιθανότητες για να ζήσει. Ο Υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχθηκε στα social media την περίοδο της περιπέτειας με την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Θανάσης Πλεύρης: "Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω"

"Είχα ξυπνήσει, ήμουν στο δωμάτιο κι είχα σοκαριστεί με την κουβέντα στα social media"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Θάνος Πλεύρης: «Eίχαν πει στη σύζυγό μου πως έχω 20% πιθανότητες να ζήσω»

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, μίλησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο Υπουργός Υγείας, μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε και στα σχόλια που δέχθηκε στα social media. Όταν ρωτήθηκε εάν βλέπει τα πράγματα τελείως διαφορετικά μετά από την δύσκολη αυτή περίοδο, απάντησε πως «Όταν περνάς κάτι σε βιωματικό επίπεδο, βλέπεις τα πράγματα […] The post Θάνος Πλεύρης: «Eίχαν πει στη σύζυγό μου πως έχω 20% πιθανότητες να ζήσω» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Πλεύρης: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω

Για τη σοβαρή περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε, το πώς τον επηρέασε σαν πολιτικό και σαν άνθρωπο αλλά και τα σχόλια που δέχθηκε στα social media, μιλά ο Θάνος Πλεύρης. «Πολλές φορές όταν περνάς κάτι τέτοιο βιωματικό, τα βλέπεις πιο σφαιρικά και όχι τόσο απόλυτα… γιατί όποιος με ξέρει, ξέρει ότι σαν πολιτικός είχα σκληρό και […] Το άρθρο Πλεύρης: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο