Ματίνα Παγώνη: Ενδεχόμενο να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές

16:02 - 21/06/2022

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές άφησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές άφησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα.«Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ερωτηθείσα εάν ακολουθεί το […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παγώνη: Ενδεχόμενο να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ

Διαβάστε το στο

Ματίνα Παγώνη: «Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις εκλογές»

Η γιατρός και πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη, δεν απορρίπτει το ενδεχόμενο να τη δούμε ως υποψήφια στις εκλογέςΠερισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Ματίνα Παγώνη: Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια στις εκλογές – Τι είπε για την Γκάγκα

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές άφησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα», τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ερωτηθείσα εάν ακολουθεί […] Το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Σκέφτεται να κατέβει υποψήφια στις εκλογές – Τι είπε για την Γκάγκα εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Παγώνη: Ανοικτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές - Οι "μπηχτές" στη Μίνα Γκάγκα

"Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα", τόνισε η Ματίνα Παγώνη

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ματίνα Παγώνη: Σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές

«Η Μίνα Γκάγκα δεν ασχολήθηκε ποτέ με τον συνδικαλισμό, εγώ ασχολούμε 25 χρόνια και έχω φέρει πολλές νίκες» διευκρίνισε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ - Σχετικά με την πανδημία τόνισε ότι πρέπει να φοράμε μάσκες όπου χρειάζεται - «Στην Ευρώπη έχουν κάνει θραύση οι Όμικρον 4 και 5». Το άρθρο Ματίνα Παγώνη: Σκέφτεται να θέσει υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Παγώνη: Ενδεχόμενο να θέσω υποψηφιότητα στις εκλογές

Τι είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα στις εκλογές άφησε η πρόεδρος της Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα. «Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν εκλογές. Όταν αποφασιστεί να γίνουν, τότε μπορεί να συζητήσουμε και το εάν θα θέσω υποψηφιότητα» τόνισε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ. Ερωτηθείσα εάν ακολουθεί το παράδειγμα της Μίνας Γκάγκα, η Ματίνα Παγώνη αντέτεινε ότι η κ. Γκάγκα δεν ήταν συνδικαλίστρια, «ποτέ δεν ασχολήθηκε και ξαφνικά βρέθηκε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας και στο υπουργείο Υγείας, ενώ εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά εδώ και 25 χρόνια και έχω φέρει πολλές νίκες στην παρ

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ματίνα Παγώνη: "Δεν αποκλείεται να είμαι υποψήφια στις επόμενες εκλογές"

"Ακόμα δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας