Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ

23:18 - 21/06/2022

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αποδοκιμάστηκε κατά την άφιξή της στη ΓΑΔΑ Από την πίσω πόρτα και συνοδεία αστυνομικών μπήκε πριν από λίγο στη ΓΑΔΑ η Δήμητρα Πισπιρίγκου, κυριολεκτικά τρέχοντας. Κατά την είσοδο της εξαπολύθηκαν ύβρεις εναντίον της ενώ οι αστυνομικοί αδικαιολόγητα, προσπαθούσαν να απομακρύνουν τους δημοσιογράφους. Σημειώνεται ότι με την κατάθεση της ολοκληρώνεται σήμερα ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας ενώ δεν αποκλείεται να […]

Διαβάστε Περισσότερα στο diaforetiko.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Ούτε μια στο εκατομμύριο»

Τι απάντησε όταν της έδειξαν το πόρισμα-«κόλαφο» για Μαλένα και Ίριδα Πεπεισμένη ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα η αδερφή της να σκότωσε τα ανίψια της, εμφανίστηκε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στους οποίους έδωσε μαραθώνια κατάθεση την Τρίτη. «Δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα στο εκατομμύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου να αφαίρεσε τη ζωή […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για όσα είπε στην μαραθώνια κατάθεσή της

Για πάνω από εννέα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών ότι η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυκτικό θάνατο. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις των αστυνομικών και εμφανίζεται πεπεισμένη πως η 33χρονη αδερφή της είναι αθώα και βρίσκεται άδικα […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: "Η Ρούλα δεν έχει πειράξει τα παιδιά"

"Να μην προτρέχουμε για συμπεράσματα"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πολήωρη κατάθεσή της

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, βρέθηκε μετά τη μία το μεσημέρι της Τρίτης στη ΓΑΔΑ για κατάθεση και έφυγε λίγο πριν τις 23.00 το βράδυ. Η κατάθεση ολοκληρώθηκε μετά από 9 ώρες. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που βρισκόταν στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη – Πισπιρίγκου, όπως πολλάκις έχει καταθέσει και η ίδια, στο […] The post Δήμητρα Πισπιρίγκου: Οι πρώτες δηλώσεις της μετά την πολήωρη κατάθεσή της appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για όσα είπε στην μαραθώνια κατάθεσή της

Για πάνω από εννέα ώρες κατέθετε η Δήμητρα Πισπιρίγκου στη ΓΑΔΑ για την υπόθεση της Πάτρας μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών ότι η Μαλένα και η Ίριδα πέθαναν από ασφυκτικό θάνατο. Η Δήμητρα Πισπιρίγκου απάντησε σε μια σειρά από ερωτήσεις των αστυνομικών και εμφανίζεται πεπεισμένη πως η 33χρονη αδερφή της είναι αθώα και βρίσκεται άδικα […] Το άρθρο Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αποκαλύψεις για όσα είπε στην μαραθώνια κατάθεσή της εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ diaforetiko.gr

Παναγιώτης Πετράκης: «Πιστεύω πολύ στον Χριστό κι εκεί εναποθέτω όλες μου τις ελπίδες»

Ο άντρας μου, μου κάνει παρατήρηση αν μια μέρα δεν βαφτώ. Τί να κάνω;

Γιος Παναγιώτη Φασούλα – Κέρδισε τον καρκίνο, έκλεισε τα 22, και είναι ολόιδιος ο μπαμπάς του

Πουλάνε σαν τρελά: Ανάρπαστα έγιναν τα πλαστικά καλαμάκια σε πανηγύρι

Έξαλλη η Μαρία Ιωαννίδου με την Google : «Μου προσθέτει 15 χρόνια. Εγώ νομίζω ότι μικροδείχνω, τουλάχιστον 10 χρόνια κάτω»

H Ιωάννα είναι 26 χρονών και είναι η νέα δασκάλα των Αρκιών που διδάσκει στον μοναδικό μαθητή