Πλεύρης: Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω – Δεν ήθελα να πεθάνω χωρίς να δω τα παιδιά μου

03:16 - 22/06/2022

Σε μία συγκινητική εξομολόγηση προχώρησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης αναφερόμενος στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε: «Είπαν στη γυναίκα μου για το χειρουργείο ότι οι πιθανότητες να ζήσει είναι 20%, οπότε η γυναίκα μου υπέγραψε και πήρε αυτήν την απόφαση».

Διαβάστε Περισσότερα στο thebest.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είπα να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τα σχόλια που δέχθηκε στα social media. «Η περιπέτεια υγείας μου με άλλαξε σε επίπεδο αντιλήψεων. Πολλές φορές... The post Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είπα να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω» appeared first on Newsitamea.gr.

Διαβάστε το στο newsitamea.gr

Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είπα να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω»

Συγκλονίζει ο Θάνος Πλεύρης: «Μου έδιναν 20% πιθανότητες να ζήσω, είπα να δω τα παιδιά μου πριν πεθάνω» Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Θάνος Πλεύρης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και στην Κατερίνα Καινούργιου. Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για την περιπέτεια που είχε με την υγεία του και τα σχόλια που δέχθηκε στα […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thebest.gr

Αγρότες: Ο χάρτης των μπλόκων σε όλη την Ελλάδα- Ανοιχτά τα διόδια, αποκλεισμός των Τεμπών για φορτηγά τη Δευτέρα

Ουκρανία: Ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι επιθυμεί τη συνέχεια των συζητήσεων με τους Ευρωπαίους για τον τερματισμό του πολέμου

Γιώργος Νινιός: Εάν σε μια δουλειά υπάρξουν προσβλητικές συμπεριφορές, το κόβω

Χειλάκης: Συνάδελφος έστειλε μήνυμα, «μην τον πάρεις είναι φίλος του Λιγνάδη»

Τζόκερ: Τα αποτελέσματα της κλήρωσης

Θρίλερ στην Αχαρνών: Εντοπίστηκαν δύο μαχαιρωμένοι σε απόσταση 150 μέτρων