Αφγανιστάν: Σεισμός 6,1 και 130 επιβεβαιωμένοι νεκροί μέχρι στιγμής

09:38 - 22/06/2022

Τουλάχιστον 130 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 βαθμών που σημειώθηκε χθες Τρίτη, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών. BREAKING: #Afghanistan state-run news agency reports at least 155 killed in #earthquake in country’s eastern Paktika province. pic.twitter.com/lAWicfKMwI — Amit Shukla (@amitshuklazee) June 22, 2022     Οι περισσότεροι θάνατοι εντοπίζονται […] The post Αφγανιστάν: Σεισμός 6,1 και 130 επιβεβαιωμένοι νεκροί μέχρι στιγμής appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο militaire.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο σεισμός στο Αφγανιστάν έγινε αισθητός ακόμα και στην Ινδία - Τουλάχιστον 255 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Σοκ έχει προκαλέσει ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, με τους νεκρούς να είναι εκατοντάδες και τους τραυματίες επίσης. Ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα, και έγινε αισθητός όχι μόνο στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αλλά ακόμα και σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 ... Περισσότερα To άρθρο Ο σεισμός στο Αφγανιστάν έγινε αισθητός ακόμα και στην Ινδία - Τουλάχιστον 255 οι νεκροί μέχρι στιγμής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Εγινε αισθητός ακόμα και στην Ινδία – Τουλάχιστον 255 οι νεκροί μέχρι στιγμής

Σοκ έχει προκαλέσει ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ στο Αφγανιστάν, με τους νεκρούς να είναι εκατοντάδες και τους τραυματίες επίσης. Ο σεισμός των 5,9 Ρίχτερ σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής είχε εστιακό βάθος μόλις 10 χιλιόμετρα, και έγινε αισθητός όχι μόνο στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν, αλλά ακόμα και σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 χιλιομέτρων, μέχρι δηλαδή στην Ινδία! «Δυστυχώς χθες το βράδυ σημειώθηκε ισχυρός σεισμός σε τέσσερις περιοχές της επαρχίας Πακτίκα, από τον οποίο σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας και καταστράφηκαν δεκάδες σπίτια», ανέφερε ο Μπιλάλ Καρίμι, εκπρόσωπος της κυβέρνησης των Ταλιμπάν, στο Twitter. «Καλούμε όλες τις υπηρεσίες αρωγής

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ militaire.gr

Τι σημαίνει η αναμέτρηση Ισραήλ – Ιράν; Σωτήρης Ρούσσος

Στην αναφορά βγάζει ΥΕΘΑ και κυβέρνηση Επίτιμος Α/ΓΕΣ για θητεία και το ρήμαγμα της αμυντικής βιομηχανίας

16 Απριλίου σαν σήμερα το 1834, αρχίζει η δίκη Κολοκοτρώνη-Πλαπούτα

Με «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» ο Αυτιάς που διαβεβαιώνει ότι «όλος ο πλανήτης ψηφίζει ΝΔ»!

Κι άλλα ΜΟΕ με το τουρκικό ΥΠΕΞ να προκαλεί, αλλά ποιος δίνει σημασία;

Νέο Renault Captur: Φτιαγμένο να ζεις μαζί του