Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: «Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται»

17:42 - 22/06/2022

Τη στήριξή του στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει στο tweet του: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται […] Το άρθρο Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: «Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν και σε καμία περίπτωση για το πως εμφανίζονται» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μπακογιάννης υπέρ Αχτσιόγλου: «Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όχι για το πώς εμφανίζονται»

Τη στήριξή του για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.Τη στήριξή του για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου, εξέφρασε ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα.Σε tweet o Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν

Τη στήριξή του στο πρόσωπο της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Έφης Αχτσιόγλου, εξέφρασε με ανάρτηση του στο Twitter ο Δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα. Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει στο tweet του: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται […] The post Στήριξη Κώστα Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε και όσα πράττουν appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: «Οι άνθρωποι κρίνονται για όσα λένε και όχι για το πώς εμφανίζονται»

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή την επίθεση που δέχτηκε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Έφη Αχτσιόγλου,  για την εμφάνισή της σε βίντεο που δημοσίευσε στα κοινωνικά δίκτυα, εξέφρασε τη στήριξή του στη βουλευτή. Ο Κώστας Μπακογιάννης αναφέρει: «Η Έφη Αχτσιόγλου το τελευταίο εικοσιτετράωρο υφίσταται μια ωμή διαδικτυακή βία. Οι άνθρωποι κρίνονται μόνο για όσα λένε Το άρθρο Στήριξη Μπακογιάννη σε Αχτσιόγλου: «Οι άνθρωποι κρίνονται για όσα λένε και όχι για το πώς εμφανίζονται» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Δευτέρα στον Αρειο Πάγο ο Ανδρουλάκης: «Δεν έδωσε απαντήσεις ο Μητσοτάκης»

Θρίλερ για γερά νεύρα με Airbus στην Πορτογαλία: Οι δυνατοί άνεμοι έκαναν το αεροπλάνο να χοροπηδάει [Βίντεο]

Νέος κατώτατος μισθός: Τι αλλάζει από 1η Απριλίου – Οι αυξήσεις σε μισθούς, επιδόματα, τριετίες [αναλυτικά τα ποσά]

Θρίλερ με το ακέφαλο πτώμα της 85χρονης στην Καρδίτσα – Τί εξετάζουν οι Αρχές [Βίντεο]

Ευρωεκλογες 2024-ΣΥΡΙΖΑ: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι

Καιρός: Υποχωρεί (προσωρινά) η αφρικανική σκόνη – Λιακάδα και υψηλές θερμοκρασίες [Βίντεο]