Δήλωση βόμβα από τον Μπραντ Πιτ: «Θεωρώ τον εαυτό μου στο τελευταίο μου βήμα»

17:52 - 22/06/2022

Δήλωση βόμβα έκανε ο αστέρας του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ σχετικά με το μέλλον του στην υποκριτική. Δήλωση βόμβα έκανε ο αστέρας του Χόλιγουντ Μπραντ Πιτ σχετικά με το μέλλον του στην υποκριτική. Σε μια εκ βαθέων συνέντευξή του στο περιοδικό GQ ο 58χρονος ηθοποιός άφησε να υπαινιχθεί ότι πλησιάζει στην απόσυρση από την “ενεργό δράση”, και μάλιστα εντός των επομένων μηνών, μετά από περισσότερα από 30 χρόνια στη βιομηχανία του θεάματος. […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήλωση “βόμβα” από τον Brad Pitt: Βρίσκομαι στο τελευταίο βήμα της καριέρας μου

Ο Brad Pitt έκανε μία δήλωση “βόμβα” σχετικά με το μέλλον του στην υποκριτική. Συγκεκριμένα ο διάσημος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ για το τεύχος Ιουλίου-Απριλίου είπε μεταξύ άλλων “βρίσκομαι στο τελευταίο βήμα της καριέρας μου”. “Είμαι στο τελευταίο εξάμηνο ή τρίμηνο”, είπε ο 58χρονος Pitt, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι ακόμα δεν έχει […] The post Δήλωση “βόμβα” από τον Brad Pitt: Βρίσκομαι στο τελευταίο βήμα της καριέρας μου appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας