Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω! Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο περασμένων εποχών»

18:56 - 22/06/2022

Υπέρ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια σε βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.Υπέρ της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου τάχθηκε και η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Δόμνα Μιχαηλίδου, με αφορμή τα κακεντρεχή σχόλια σε βάρος του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ στα social media.Οι εν λόγω χρήστες καταπιάστηκαν από την παρουσία της κας Αχτσιόγλου σε βίντεο-σποτ του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η Έφη Αχτσιόγλου επέκρινε την […]

Διαβάστε Περισσότερα στο thecaller.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου, επηρεάζει κανέναν;»

Με μία φωτογραφία όπου δίνει τα χέρια με την Έφη Αχτσιόγλου, η Δόμνα Μιχαηλίδου έστειλε μήνυμα στήριξης στη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ για τα απαράδεκτα και σεξιστικά σχόλια που δέχθηκε στα social media. «Έχω πιο χοντρά μπράτσα από την Έφη Αχτσιόγλου; Έχω. Επηρεάζει κανέναν; ΚΑΝΕΝΑΝ. Τα χέρια, τα πόδια, το σώμα όλων μας δεν είναι προς συζήτηση. Το σεξιστικό bullying είναι κατάλοιπο εποχών που θα έπρεπε να έχουμε αφήσει πίσω. Πολύ πίσω», αναφέρει στην ανάρτησή της η κα. Μιχαηλίδου. Στήριξη στην Έφη Αχτσιόγλου και από τον Άδωνι Γεωργιάδη Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ήταν ανάμεσα σε εκείνους που υποστήριξαν την Έφη Αχτσιόγλου. «Την κα @E_Achtsioglou όπως και την κάθε άλλη κυρία στην πολιτ

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ thecaller.gr

Χειρουργείο και… τέλος η σεζόν για τον Φεράν Τόρες

Για πρώτη φορά ερευνητές παρατήρησαν ορατό σέλας στον Άρη (εικόνες)

Απεγκλωβισμός άνδρα που καταπλακώθηκε από δέντρο στην Αλωνίσταινα Αρκαδίας

Ρία Ελληνίδου: «Σταμάτησε το γλέντι και φύγαμε απ’ την πίσω πόρτα, μου είπε ο γαμπρός ότι έπιασαν τη νύφη με άλλον»

Η ΕΕ κατηγορεί την TikTok για παραβίαση των ψηφιακών κανόνων για διαφάνεια στις διαφημίσεις

ΤτΕ: Περιορισμένες οι επιπτώσεις από τους δασμούς – Με ικανοποιητικό ρυθμό η ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας