Στήριξη Μιχαηλίδου στην Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα, επηρεάζει κανέναν;»

20:04 - 22/06/2022

Μετά τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και η Δόμνα Μιχαηλίδου, στάθηκε στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου για την σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η πρώην υπουργός,  μετά τη χθεσινή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της. Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, προχώρησε Το άρθρο Στήριξη Μιχαηλίδου στην Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα, επηρεάζει κανέναν;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»

Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου...

Διαβάστε το στο Zougla

Δόμνα Μιχαηλίδου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»

Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των πολιτικών για την σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου μετά τη χθεσινή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Η Δόμνα Μιχαηλίδου στηρίζει την Αχτσιόγλου μετά τη σεξιστική επίθεση: Έχω πιο χοντρά μπράτσα - Επηρεάζει κανέναν;

Για σεξιστικό bullying έκανε λόγο η Δόμνα Μιχαηλίδου, παίρνοντας θέση στην επίθεση πυο δέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου.

Διαβάστε το στο thetoc.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ paraskhnio.gr

Τι λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανεστίδης για τις φερόμενες ψευδείς δηλώσεις αγροτεμαχίων (video)

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο 12χρονος γιος του ετοίμασαν χριστουγεννιάτικα γεύματα για άστεγους

Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ: Η Sony Pictures ετοιμάζει live-action ταινία

Πώς «ακούγονται» το Δέλτα του Αξιού και η λίμνη Ορεστιάδα;

Γιώργος Κώτσηρας στην «P»: «Όταν διαταράσσεται η οικονομική ισορροπία, ενισχύεται ο λαϊκισμός»

Το ΕΡΤChristmas και φέτος στις οθόνες μας