Στήριξη Μιχαηλίδου στην Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα, επηρεάζει κανέναν;»
20:04 - 22/06/2022
Μετά τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και η Δόμνα Μιχαηλίδου, στάθηκε στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου για την σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η πρώην υπουργός, μετά τη χθεσινή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της. Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, προχώρησε
Το άρθρο Στήριξη Μιχαηλίδου στην Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα, επηρεάζει κανέναν;» εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η Δόμνα Μιχαηλίδου στηρίζει την Έφη Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»
Η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου...
Διαβάστε το στο ZouglaΔόμνα Μιχαηλίδου στο πλευρό της Έφης Αχτσιόγλου: «Έχω πιο χοντρά μπράτσα και αυτό δεν επηρεάζει κανέναν»
Πληθαίνουν οι αντιδράσεις των πολιτικών για την σεξιστική επίθεση που δέχτηκε η πρώην υπουργός Εργασίας, Έφη Αχτσιόγλου μετά τη χθεσινή της παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου χρήστες χλεύασαν την εμφάνισή της.
Διαβάστε το στο thebest.grΗ Δόμνα Μιχαηλίδου στηρίζει την Αχτσιόγλου μετά τη σεξιστική επίθεση: Έχω πιο χοντρά μπράτσα - Επηρεάζει κανέναν;
Για σεξιστικό bullying έκανε λόγο η Δόμνα Μιχαηλίδου, παίρνοντας θέση στην επίθεση πυο δέχτηκε η Έφη Αχτσιόγλου.
Διαβάστε το στο thetoc.gr