Σεισμός στο Αφγανιστάν: Πάνω από 1.000 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες και εκτοπισμένοι

20:08 - 22/06/2022

Περισσότεροι από 1000 άνθρωποι σκοτώθηκαν στο ανατολικό Αφγανιστάν από τον ισχυρό σεισμό των 6,1 βαθμών που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα ενώ κοντά στους 610 1.000 είναι τραυματισμένοι. Ο σεισμός ήταν μεγέθους 6,1 βαθμών, σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό Μεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο (EMSC) ή 5,9, σύμφωνα με το Αμερικανικό Ινστιτούτο Γεωφυσικής (USGS). Σημειώθηκε σήμερα στη 01:00 τα […] Το άρθρο Σεισμός στο Αφγανιστάν: Πάνω από 1.000 νεκρούς και χιλιάδες τραυματίες και εκτοπισμένοι εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Εικόνες βιβλικής καταστροφής με πάνω από 1.000 νεκρούς και 2.000 κατεστραμμένα σπίτια

Ανεβαίνει ο τραγικός απολογισμός του καταστροφικού σεισμού στο Αφγανιστάν. Περισσότεροι από 1.000 νεκροί, 2.000 σπίτια ισοπεδώθηκαν. Η ασυνήθιστη κακοκαιρία δυσχεραίνει τις προσπάθειες διάσωσης. Βοήθεια από τις υπηρεσίες του ΟΗΕ ζήτησαν οι Ταλιμπάν για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες από το πέρασμα του φονικού σεισμού στο Αφγανιστάν. Σχεδόν 2.000 σπίτια καταστράφηκαν από τα 5,9 Ρίχτερ σε μία ... Περισσότερα To άρθρο Σεισμός στο Αφγανιστάν: Εικόνες βιβλικής καταστροφής με πάνω από 1.000 νεκρούς και 2.000 κατεστραμμένα σπίτια δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Σεισμός – Αφγανιστάν: 1.000 νεκροί, 1.500 τραυματίες, 3.000 σπίτια κατεστραμμένα

Επιζώντες ψάχνουν στα συντρίμμια τα σωστικά συνεργεία στο Αφγανιστάν, μετά τον σεισμό 6,1 Ρίχτερ που έχει κοστίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.000 ανθρώπους. Το ανεπαρκές δίκτυο επικοινωνιών και η έλλειψη κατάλληλου οδικού δικτύου εμποδίζουν τις προσπάθειές τους, σύμφωνα με αξιωματούχους. Ο σεισμός σημειώθηκε τις πρώτες ώρες της χθεσινής ημέρας, σε απόσταση περίπου 160 χιλιομέτρων νοτιοανατολικά της Καμπούλ σε ορεινή και άνυδρη περιοχή, στην οποία βρίσκονται μικροί οικισμοί κοντά στα σύνορα με το Πακιστάν. «Δεν μπορούμε να φτάσουμε στην περιοχή, τα δίκτυα είναι τόσο ανεπαρκή, προσπαθούμε να λάβουμε ενημερώσεις» δήλωσε στο Reuters αναφερόμενος στα δίκτυα τηλεπικοινωνιών ο Μοχάμαντ Ισμαήλ Μουαο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Σεισμός στο Αφγανιστάν: Αυξάνονται νεκροί και τραυματίες - Δεν υπάρχει ο ειδικός εξοπλισμός για τις επιχειρήσεις διάσωσης

Ο σεισμός ήταν ο φονικότερος που έχει σημειωθεί στο Αφγανιστάν εδώ και δύο δεκαετίες - Πάνω από 1.000 νεκροί και 1.500 τραυματίες.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Αφγανιστάν: 1000 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τα 6,1 ρίχτερ (video)

Αφγανιστάν: 1000 νεκροί και εκατοντάδες τραυματίες από τα 6,1 ρίχτερ:

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη