Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φόρεσε ίδιο κοστούμι με τους γιους του στην πρεμιέρα του Rise
15:32 - 23/06/2022
Πρεμιέρα στο Χόλιγουντ έκανε η νέα ταινία για τη ζωή του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το Rise είναι μια βιογραφική ταινία για τη ζωή του Greek Freak, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η οικογένειά του μεγαλώνοντας στα Σεπόλια και τη μεγάλη εκτόξευσή του στο βάθρο των MVP toy ΝΒΑ. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε στην πολυαναμενόμενη […]
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: Φόρεσε ίδιο κοστούμι με τους γιους του στην πρεμιέρα του Rise appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του, με αφορμή την ταινία Rise, που έχει να κάνει με τη διαδρομή της οικογένειάς του
Διαβάστε το στο Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου»
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για τον πατέρα του, με αφορμή την ταινία Rise, που έχει να κάνει με τη διαδρομή της οικογένειάς του
Διαβάστε το στο tovimaΓιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου»
Με αφορμή την ταινία Rise που έχει να κάνει με τη διαδρομή της οικογένειάς του, ο Γιάννης Αντετοκούμπο δήλωσε πως ελπίζει να μοιάσει στον πατέρα του.
The post Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Ελπίζω να μοιάσω στον πατέρα μου» appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.grΠρεμιέρα στο Χόλιγουντ για τον Αντετοκούνμπο: Με ίδια κοστούμια με τους γιους του και τη λαμπερή Μαράια στο κόκκινο χαλί
Στην πρεμιέρα της ιστορίας της ζωής του πήγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχοντας μαζί του τους γιους του, την αγαπημένη του, τη μητέρα του και τα αδέλφια του.
Διαβάστε το στο thetoc.grΓ. Αντετοκούνμπο: Φόρεσε ασορτί κοστούμι με τους υιούς του στην πρεμιέρα του «Rise» (VIDEO)
Η λάμψη του Γιάννη Αντετοκούνμπο επισκίασε τα πάντα στο Χόλιγουντ. Ο Έλληνας πρωταθλητής και η οικογένεια του ήταν τα κεντρικά πρόσωπα στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Rise, που αφηγείται την ιστορία τους.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο διαλέγει τα κοστούμια που θα φορέσουν αυτός και οι γιοι του στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας Rise στο Χόλιγουντ. Το αποτέλεσμα; Μοναδικό.
Ο Γιάννης και οι γιοι του, μαζί με τα αδέρφια του και τη μαμά Βερόνικα περπάτησαν στο χαλί πρωταγωνιστώντας σε μια ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους. Κι έχοντας πάντα στο μυαλό και την καρδιά τους τον μπαμπά Τσαρλς, που έφυγε νωρίς.
Ζωή σαν παραμύθι, που έγινε ταινία και θα προβάλλεται από αύριο μέσω της πλατφόρμας Ντίσνεϊ Πλας. Ο
Διαβάστε το στο grtimes.gr