Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου

23:52 - 23/06/2022

Σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου είναι το γενέθλιον τον τιμίου προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, Σύναξη Ζαχαρίου και Ελισάβετ των γεννητόρων αυτού, Οσίου Ερρίκου της Ωξέρ Ανατολή: 06.03 Δύση: 20.51 Σελήνη: 25,2 ημερών Ειδήσεις σήμερα Το άρθρο Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Ταύρος: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιό σου και ευθυγραμμίζεται με τον Ουρανό. Η αναζήτηση εμπειριών πέρα από τα συνηθισμένα είναι σε μεγάλη εστίαση. Αργότερα σήμερα υπάρχει ... Περισσότερα To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Κριός Μπορεί να αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα κατά τη διάρκεια της μέρας, που να σχετίζονται με δευτερεύοντα ζητήματα στην εργασία και τη ζωή σας.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου

Η Εκκλησία σήμερα γιορτάζει το γενέθλιον τον τιμίου προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, Σύναξη Ζαχαρίου και Ελισάβετ των γεννητόρων αυτού, Οσίου Ερρίκου της Ωξέρ.Η Εκκλησία σήμερα γιορτάζει το γενέθλιον τον τιμίου προδρόμου και βαπτιστού Ιωάννου, Σύναξη Ζαχαρίου και Ελισάβετ των γεννητόρων αυτού, Οσίου Ερρίκου της Ωξέρ.Δεν υπάρχει κάποιο όνομα που γιορτάζει σήμερα. Ανατολή ήλιου: 06:03 Δύση ήλιου: 20:51 Διάρκεια ημέρας: 14 ώρες 48 λεπτά Σελήνη 25.2 ημερών Το Γενέθλιο του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού Την ημέρα αυτή […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Πώς θα είναι η Παρασκευή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, To άρθρο Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Εορτολόγιο: Ποια ονόματα γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου

Το εορτολόγιο της ημέρας.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Πώς μάς επηρεάζει σήμερα το πλανητικό σκηνικό;

Διαβάστε το στο mononews.gr

Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου

Κριός Η Σελήνη περνά τη μέρα στον τομέα των πόρων σου και θέλεις τα πράγματα να είναι άνετα και ξεκάθαρα αυτήν την περίοδο. Το να εστιάζεις σε επιλύσιμα προβλήματα ξεκινώντας από τα μικρά μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σου. Στην ιδανική περίπτωση οι εντάσεις οδηγούν στο να κάνεις αλλαγές, αλλά μην ασκείς όλη την […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Πρωτοσέλιδα για την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων για την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022 Κώστας Παπαδόπουλος για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα, Παρασκευή 24 Ιουνίου (24/6), σύμφωνα με το εορτολόγιο.   

Διαβάστε το στο fosonline.gr

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 24 Ιουνίου

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 24 Ιουνίου 24/06/2022 Παρασκευή 24 Ιουνίου σήμερα και είναι: 1) Το Γενέθλιον του Αγίου Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστού 2) Η Σύναξη των Δικαίων Ζαχαρία και Ελισάβετ 3) Του Οσίου Ερρίκου της Ωξέρ Γιορτάζει ο Ερρίκος*. * Υπάρχουν κι άλλες ημερομηνίες που γιορτάζει αυτό το όνομα.

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Ο καιρός για σήμερα Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022

Αναλυτική πρόγνωση

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Ο καιρός σήμερα, Παρασκευή

Τοπικές βροχές και ενδεχομένως καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θεσσαλία και Στερεά την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2022. Πτώση της θερμοκρασίας κυρίως στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Υψηλές θερμοκρασίες στα δυτικά. Άνεμοι έως 7 μποφόρ στα Δωδεκάνησα. Πιο αναλυτικά, τοπικές νεφώσεις αναμένονται κατά διαστήματα στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο. Τοπικές βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην Κεντρική Μακεδονία και από το μεσημέρι στη Θεσσαλία και στην Κεντρική Στερεά Ελλάδα. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες, κυρίως στα δυτικά και νότια. Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμ

Διαβάστε το στο grtimes.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ο πρώτος… τελικός για την κατάκτηση του πρωταθλήματος – Τι ώρα και που θα δούμε το ντέρμπι 

Σεπόλια: Εμπρησμός σε σούπερ μάρκετ τα ξημερώματα

Κίνηση: Τροχαία στον Κηφισό έφεραν μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων και στα δύο ρεύματα

Βομβαρδισμοί στη Γάζα – Η Γερουσία των ΗΠΑ εγκρίνει νέα βοήθεια στο Ισραήλ

Μεγάλη ανατροπή με τα POS – Πότε θα υπάρξει «κούρεμα» των χρεώσεων

ΣΥΡΙΖΑ: Η αβάσταχτη ελαφρότητα… Κασσελάκη