Σπύρος Νικολαϊδης: «Ήμουν πολύ ντροπαλός στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου»

14:32 - 24/06/2022

Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» μίλησε ο Σπύρος Νικολαϊδης. Το μοντέλο και ηθοποιός απάντησε και για τις ερωτικές σκηνές που […] The post Σπύρος Νικολαϊδης: «Ήμουν πολύ ντροπαλός στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Σπύρος Νικολαϊδης: «Ντρεπόμουν πολύ στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου»

«Η Άντζελα Γκερέκου είναι κυρία, πολύ σοβαρή και τρυφερή με τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε ο Σπύρος Νικολαϊδης

Διαβάστε το στο

Σπύρος Νικολαϊδης: Σιγά σιγά το βρήκαμε με την Άντζελα Γκερέκου

Όσα είπε ο Σπύρος Νικολαϊδης για την Άντζελα Γκερέκου και τη “Γη της ελιάς”. Με αφορμή το σίριαλ του MEGA, “Η γη της ελιάς” παραχώρησε συνέντευξη ο Σπύρος Νικολαϊδης στην κάμερα της εκπομπής “Μέρα μεσημέρι με την Μάριον”. Μεταξύ άλλων, μάλιστα,  απάντησε και για τις ερωτικές σκηνές που είχε με την Άντζελα Γκερέκου. «Ο ρόλος ... Περισσότερα To άρθρο Σπύρος Νικολαϊδης: Σιγά σιγά το βρήκαμε με την Άντζελα Γκερέκου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Σπύρος Νικολαΐδης: "Ήμουν πολύ ντροπαλός στις ερωτικές σκηνές με την Άντζελα Γκερέκου"

"Η Άντζελα Γκερέκου είναι κυρία"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο