Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων: «Προσβάλλει τη δική μου επιλογή για το προσκύνημα»
14:36 - 24/06/2022
Οι καταγγελίες για το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων που επισκέπτονται πολλοί άνθρωποι από τον χώρο της
To άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος για τις καταγγελίες στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων: «Προσβάλλει τη δική μου επιλογή για το προσκύνημα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα»
«Αυτό το μέρος για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Δείτε το σχετικό απόσπασμα
Διαβάστε το στο Γιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα»
Στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων απάντησε μέσα από δηλώσεις που έκανε σήμερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.
Διαβάστε το στο Ο Γιώργος Αγγελόπουλος για τους Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα»
Στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων απάντησε μέσα από δηλώσεις που έκανε σήμερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα»
«Αυτό το μέρος για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Δείτε το σχετικό απόσπασμα.
Το άρθρο Γιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.
Διαβάστε το στο ekklisiaonline.grΓιώργος Αγγελόπουλος: Τι λέει για τιw καταγγελίες περί «ψευδοθαυμάτων» στους Αγίους Ισιδώρους του Λυκαβηττού
«Ο πάτερ Δημήτριος είναι ο πνευματικός μου πατέρας»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα»
Γιώργος Αγγελόπουλος για Αγίους Ισιδώρους: «Έχω δει τι γίνεται, προσβάλλει και τη δική μου την επιλογή για προσκύνημα» «Αυτό το μέρος για μένα είναι πολύ ιδιαίτερο», δήλωσε μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Αγγελόπουλος Στις καταγγελίες που έχουν γίνει για τον ναό των Αγίων Ισιδώρων απάντησε μέσα από δηλώσεις που έκανε σήμερα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, μιλώντας στην […]
Διαβάστε το στο diaforetiko.gr