Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο πράγμα»
23:40 - 24/06/2022
Στο πλατό του After Dark βρέθηκε ο Γιώργος Χρανιώτης, το βράδυ της Παρασκευής, προκειμένου να συναντήσει τον Θέμη Γεωργαντά μαζί με […]
The post Γιώργος Χρανιώτης: «Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο πράγμα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Χρανιώτης: «Εγώ συμμετείχα σε ένα πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο πράγμα»
Ο Γιώργος Χρανιώτης μίλησε για την εμπειρία που βίωσε στον μακρινό Άγιο Δομίνικο όταν και έλαβε μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης Survvor.
Διαβάστε το στο thebest.grΓιώργος Χρανιώτης: «Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor…»
Για το Survivor, στο οποίο συμμετείχε το 2017 μίλησε ο Γιώργος Χρανιώτης, ενώ άφησε και το σχόλιό του για το φετινό ριάλιτι. Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντα στην εκπομπή «After Dark», όπου περιέργραψε, μεταξύ άλλων, πώς βίωσε ο ίδιος την παραμονή του στην παραλία του Αγίου Δομίνικου. Αναλυτικότερα, ο Γιώργος Χρανιώτης σημείωσε πως: «Εγώ είχα […]
Διαβάστε το στο dete.grΓιώργος Χρανιώτης: "Είχα την χαρά να είμαι σε ένα πραγματικό Survivor, το φετινό είναι άλλο πράγμα"
"Για το "All Star Survivor" νομίζω ότι είμαι λίγο μεγάλος και δεν ξέρω αν θα άφηνα τον μικρό μου γιο για τρεις, τέσσερις μήνες μακριά μου"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr