«Φως στο Τούνελ»: Οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη – «Εσύ, τι πιστεύεις για μένα;»
00:30 - 25/06/2022
Το «Φως στο Τούνελ» ρίχνει φως στην υπόθεση της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη να αποκαλύπτει τις άγνωστες συνομιλίες της με την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Θα δούμε κουβέντες που κάναμε πριν και μετά από εκπομπές. Θα δούμε την αντίδρασή της που στη σκέψη της και μόνο εγώ ανατριχιάζω, που έφτασε η πληροφορία εδώ στην εκπομπή για εκείνο το παιδί […]
The post «Φως στο Τούνελ»: Οι άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη – «Εσύ, τι πιστεύεις για μένα;» appeared first on OK.
Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πάτρα: Στο φως οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη
Ο τραγικός επίλογος των ερευνών της τριπλής παιδοκτονίας στην Πάτρα σύμφωνα με τους επιστήμονες, που σόκαρε το πανελλήνιο, γράφτηκε το…Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΗ αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη γνώμη της Αγγελικής Νικολούλη: «Εσύ τι πιστεύεις για μένα; Έχω κάνει αυτά που λένε;»
Η Ρούλα Πισπιρίγκου πριν έρθουν οι καταιγιστικές εξελίξεις με την σύλληψή της, έδειχνε την αγωνία της στην Αγγελική Νικολούλη για την γνώμη που έχει δημιουργήσει η δημοσιογράφος για την ίδια. Στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» προβλήθηκαν συνομιλίες της 33χρονης μητέρας των τριών νεκρών παιδιών της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη. Ρούλα: Τι κάνετε; Με πήρατε τηλέφωνο; Αγγελική: Εγώ; Όχι… Γιατί; Ρούλα: Α! Γιατί βρήκα μία κλήση και νόμιζα πως κάτι θέλετε να με ρωτήσετε… Αγγελική: Όχι παιδί μου… Ρούλα: Απόψε θα βγάλετε στην εκπομπή κάτι για μας; Αγγελική: Έχω κάποιες μαρτυρίες… Ρούλα: Που λένε τι; Αγγελική: Α! Δε μπορώ να σου πω Ρούλα μου. Δες την εκπομπή και αν θες κάτι τα λέμε σε ένα διάλειμμα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr«Φως στο Τούνελ»: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτούσε επίμονα την Αγγελική Νικολούλη αν τη θεωρεί ένοχη
Το «Φως στο Τούνελ» φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. Η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου, ήταν έντονη,...
Διαβάστε το στο govastileto.grΠάτρα: Στο φως οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη
Στο φως βγήκαν οι άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και για το ποιες πληροφορίες έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ». Η αντίδρασή της τη νύχτα της αποκάλυψης για το «παιδί που μίλησε από τον […]
Το άρθρο Πάτρα: Στο φως οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΦως στο Τούνελ: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώταγε επίμονα την Αγγελική Νικολούλη αν τη θεωρεί ένοχη
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα που σόκαρε το
To άρθρο Φως στο Τούνελ: Όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ρώταγε επίμονα την Αγγελική Νικολούλη αν τη θεωρεί ένοχη δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠάτρα: Οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου με την Νικολούλη - "Πιστεύεις ότι τα έχω κάνει αυτά που λένε;"
Σε όλες τις συνομιλίες που είχε η 33χρονη με την Αγγελική Νικολούλη φαίνεται η αγωνία της, καθώς την ενδιέφερε να μάθει τα νέα στοιχεία που θα παρουσίαζε η εκπομπή.
Διαβάστε το στο thetoc.grΝικολούλη: Πώς παγίδεψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Έξαλλη στο κελί της – «Εσύ, τι πιστεύεις για…» [video]
Ποιες οι νέες αποκαλύψεις για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη; Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα που σόκαρε το πανελλήνιο, η εκπομπή έφερε στο φως άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη. Το γεγονός αυτό προφανώς ενόχλησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου […]
Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο Νικολούλη: Πώς παγίδεψε τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Έξαλλη στο κελί της – «Εσύ, τι πιστεύεις για…» [video].
Διαβάστε το στο fimes.grΟι αποκαλυπτικοί διάλογοι της Ρούλας Πισπιρίγκου με την Νικολούλη – «Εσύ, τι πιστεύεις για μένα;»
Μετά τις καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας των τριών παιδιών από την Πάτρα που σόκαρε το πανελλήνιο, η εκπομπή φέρνει στο φως άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη. Στους διαλόγους με την Αγγελική Νικολούλη είναι έκδηλη η αγωνία της Ρούλας Πισπιρίγκου να μάθει τα νέα στοιχεία που θα παρουσίαζε το «Φως στο […]
Διαβάστε το στο irafina.grΦως στο τούνελ Twitter: Η συνομιλία της Πισπιρίγκου με τη Νικολούλη έβαλε «φωτιά»
Το «Φως στο τούνελ» δημοσίευσε συνομιλίες της μητέρας των τριών παιδιών της Πάτρας με την Αγγελική Νικολούλη και έβαλε «φωτιά» στο Twitter.
Αλέξανδρος Κωτάκης για το sportime.gr.
Διαβάστε το στο sportime.grΠάτρα: «Στο φως» οι άγνωστες συνομιλίες της Πισπιρίγκου με την Αγγελική Νικολούλη (VIDEO)
Στο φως βγήκαν οι άγνωστες συνομιλίες της κατηγορούμενης «μητέρας» με την Αγγελική Νικολούλη. Η ίδια ζητούσε επίμονα να μάθει πριν και μετά τις εκπομπές για τα στοιχεία που θα παρουσιάζονταν και για το ποιες πληροφορίες έφταναν στο τηλεφωνικό κέντρο του «Τούνελ».
Η αντίδρασή της τη νύχτα της αποκάλυψης για το «παιδί που μίλησε από τον τάφο του», προκάλεσε αίσθηση.
Η εμμονή της για προβολή, φανέρωσε στον αέρα της εκπομπής το στοιχείο – «κλειδί» της υπόθεσης, που δεν ήταν άλλο από το πανάκι και έδειξε τα τρωτά της σημεία. Η μάσκα που φορούσε όλους αυτούς τους μήνες από το θάνατο του τελευταίου της παιδιού, έπεσε.
Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της εκπομπής για το σημαντικό εύρημα στις ιστολογικές
Διαβάστε το στο grtimes.gr