Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου»
21:20 - 25/06/2022
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό Λοιπόν και τη δημοσιογράφο Μαρία Σοφιανού. Μέσα σε όλα, η […]
The post Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κωνσταντίνα: «Περιμένουμε ακόμα ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου»
«Η μητέρα μου το περίμενε αλλά έφυγε από την ζωή με αυτό τον καημό...»
Διαβάστε το στο Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου»
«Η μητέρα μου το περίμενε αλλά έφυγε από την ζωή με αυτό τον καημό», δηλώνει η Κωνσταντίνα.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΣυγκλονίζει η Κωνσταντίνα: «Ακόμα περιμένουμε ένα νέο από τον αγνοούμενο πατέρα μου»
Στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τις δυνατές αναμνήσεις, τις φοβίες και βεβαίως τον αγνοούμενο πατέρα της, μίλησε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό Λοιπόν.Στα δύσκολα παιδικά της χρόνια, τις δυνατές αναμνήσεις, τις φοβίες και βεβαίως τον αγνοούμενο πατέρα της, μίλησε η Κωνσταντίνα στο περιοδικό Λοιπόν.Να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω. Πώς ήταν τα παιδικά σου χρόνια; Ποια είναι η πιο δυνατή σου ανάμνηση; Έχω πολλές δυνατές αναμνήσεις, καθώς έχω ζήσει πολύ έντονα παιδικά χρόνια, αφού είμαι ένα παιδί του […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr