Πρίντεζης: «Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο»

07:34 - 26/06/2022

Ο Γιώργος Πρίντεζης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, παίζοντας όχι μόνο μπάσκετ, αλλά και με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε Περισσότερα στο fosonline.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Η συγκινητική ανάρτηση Πρίντεζη για την απόσυρσή του: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο

Ευχαρίστησε όσους του στάθηκαν στη πορεία του και έδωσε ξανά την ίδια υπόσχεση που είχε δώσει στους φίλους του Ολυμπιακού λίγο πριν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή Ελλάδας

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Συγκίνησε ο Γιώργος Πρίντεζης: «Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο»

Ο Γιώργος Πρίντεζης αποχαιρέτησε τους φίλους του Ολυμπιακού με ένα συγκινητικό μήνυμα στα social media.  Ο διεθνής Έλληνας φόργουορντ, ο οποίος κρέμασε τη φανέλα του πριν από μερικές εβδομάδες, ευχαρίστησε τον κόσμο των Πειραιωτών που τον βοήθησε να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο. Η ανάρτηση του Γιώργου Πρίντεζη: «Είναι από τις φορές που θες τόσα ... Περισσότερα To άρθρο Συγκίνησε ο Γιώργος Πρίντεζης: «Σας ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Συγκινητικός Πρίντεζης: «Ευχαριστώ που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο»

Ο Γιώργος Πρίντεζης ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν να πραγματοποιήσει το παιδικό του όνειρο, παίζοντας όχι μόνο μπάσκετ, αλλά και με τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε το στο in.gr

Το μήνυμα του Πρίντεζη στους φίλους του Ολυμπιακού: Σας ευχαριστώ που βοηθήσατε το παιδικό μου όνειρο

Πριν από περίπου εννέα ημέρες ο Γιώργος Πρίντεζης κατακτούσε τον τελευταίο του τίτλο με τη φανέλα του Ολυμπιακού και σήμερα θέλησε να ευχαριστήσει τους οπαδούς που τον στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια και φώναξαν το όνομά του στο ΣΕΦ. «Είναι από τις φορές που θες τόσα να πεις αλλά τα λόγια δεν μπορούν να εκφράσουν τα συναισθήματα που νιώθεις… Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο, που με στηρίξατε στις δύσκολες στιγμές μου και που πανηγυρίσαμε μαζί στις επιτυχίες! Θα μου λείψετε πάρα πολύ, όμως όπως είπαμε, θα τα λέμε πιο συχνά πλέον και από πιο κοντά.Όπως παλιά…Σας αγαπώ πολύ!», έγραψε στο Instagram.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Η συγκινητική ανάρτηση Πρίντεζη για την απόσυρσή του: Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που με βοηθήσατε να πραγματοποιήσω το παιδικό μου όνειρο

Πριν 8 ημέρες η σπουδαία καριέρα του Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα και αρχηγού του Ολυμπιακού, Γιώργου Πρίντεζη, έλαβε τέλος καθώς ο 37χρονος αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

Διαβάστε το στο lykavitos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ fosonline.gr

Δολοφονία Λυγγερίδη: Τα ευρήματα των Αρχών κατά τη διάρκεια της επιχείρησης «Δαμόκλειος Σπάθη»

Ιστιοπλοΐα: Κορυφώνεται στο Ιέρ η «μάχη» της Ολυμπιακής πρόκρισης

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Τίτλοι τέλους για τον Μουνιαΐν (vid)

Κολοσσός: Συμφωνία για αύξηση της χωρητικότητας του γηπέδου

Θύρα 7: «Τσουβάλιασμα και δικογραφία-φιάσκο»

ΠΑΟΚ: Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΚ