Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
11:09 - 13/01/2020
«Θα σε σκοτώσω... Δολοφόνοι. Θα σας πάρω την ψυχή...», φώναζε η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, όταν είδε τους δύο νεαρούς κατηγορούμενους για τη δολοφονία του παιδιού της, κατά τη διάρκεια της δίκης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.
Οι δικοί της άνθρωποι προσπαθούσαν να την συγκρατήσουν. «Κατέστρεψαν το παιδί μου και τη ζωή μου και εγώ πρέπει να τους βλέπω...; Όχι...», είπε. Από το προεδρείο του δικαστηρίου της ζήτησαν να βγει λίγο έξω από την αίθουσα και να ηρεμήσει, όπως και συνέβη, υποβασταζόμενη.
Στο πλευρό των γονιών της αδικοχαμένης φοιτήτριας βρέθηκε και η Μάγδα Φύσσα. Η μητέρα του Παύλου Φύσσα μπήκε στη δικαστική αίθουσα και πλησίασε τους γονείς, στους οποίους είπε λίγα λόγια συμπαράστασης.
Διαβάστε Περισσότερα στο thestival.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Στο πλευρό των γονιών της Ελένης Τοπαλούδη η οποία δολοφονήθηκε και βιάστηκε άγρια τον περασμένο Νοέμβριο στη Ρόδο βρίσκεται η Μάγδα Φύσσα
Διαβάστε το στο tanea.grΗ αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στη μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη [εικόνες]
Η μητέρα του Παύλου Φύσσα συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της οικογένειας Τοπαλούδη στο δικαστήριο
Διαβάστε το στο thetoc.grΤις ενώνει ο ίδιος πόνος! Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στην μάνα της Ελένης Τοπαλούδη!
Σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας συναντήθηκαν δύο γυναίκες που, αν και δεν γνωρίζονταν, μπορούν να καταλάβουν απόλυτα η μία την άλλη. Από τη μία η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, η δική για τη δολοφονία της οποίας ξεκίνησε σήμερα και από την άλλη η Μάγδα Φύσσα, η οποία πια ξέρει καλά τις δικαστικές αίθουσες, μετά […]
The post Τις ενώνει ο ίδιος πόνος! Η αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα στην μάνα της Ελένης Τοπαλούδη! appeared first on Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΣτο νοσοκομείο εσπευσμένα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η μητέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.
Να υπενθυμιστεί, πως σήμερα Δευτέρα (13/1), αναβίωσε στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών, η υπόθεση δολοφονίας της άτυχης φοιτήτριας.
Περισσότερα σε λίγο...
Διαβάστε το στο pronews.grΚατέρρευσε στην αγκαλιά της Μάγδας Φύσσα η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη
Στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών βρέθηκε η
μάνα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα και
συνομίλησε με τη μητέρα της Ελένης...
Διαβάστε το στο ekriti.gr