Η χιουμοριστική ατάκα του Κ.Μητσοτάκη στον Δ.Κουτσούμπα: «Ο κόσμος ανάποδα - Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε»

11:28 - 13/01/2020

Με χαμόγελα και σχόλια για το χρώμα της γραβάτας ξεκίνησε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Δημήτρη Κουτσούμπα. Λίγο μετά τις 11:00 ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό για το ταξίδι του στις ΗΠΑ και τη συνάντηση με τον Τραμπ, αλλά και τα ελληνοτουρκικά. Ο διάλογος Μητσοτάκη-Κουτσούμπα Μητσοτάκης: Γενικέ μου γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε. Κουτσούμπας: Χρόνια Πολλά, καλή Χρονιά, τα είπαμε και στο προεδρικό. Δεν μπορούσα να έρθω την Παρασκευή. Ημουν στο Λονδίνο σε κομματική εκδήλωση. Μητσο

Διαβάστε Περισσότερα στο pronews.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Ο κόσμος ανάποδα -Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε»

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, εγώ με κόκκινη γραβάτα, εσύ με μπλε

Διαβάστε το στο

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Γύρισε ο κόσμος ανάποδα- Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε

Λίγα λεπτά μετά τις 11:00 το πρωί της Δευτέρας συναντήθηκαν ο Γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας με τον πρωθυπουργό, στη Βουλή. Η συνάντηση των δύο ανδρών ξεκίνησε με μια στιχομυθία για τις γραβάτες που διάλεξαν να φορέσουν. Δείτε τον διάλογο Μητσοτάκη- Κουτσούμπα περί γραβάτας: Μητσοτάκης: Γενικέ μου γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε. Κουτσούμπας: Χρόνια Πολλά, καλή Χρονιά, τα είπαμε και στο προεδρικό. Δεν μπορούσα να έρθω την Παρασκευή. Ημουν στο Λονδίνο σε κομματική εκδήλωση. Μητσοτάκης: Το ΚΚΕ οργανώνεται στο εξωτερικό ενόψει της ψήφου των αποδήμων. Κουτσούμπας: Πρώτη φορά πήγα στο Λονδίνο. Μητσοτάκης: Αλήθεια; Κουτσούμπας: Δεν είχα ξαναπάε

Διαβάστε το στο thestival.gr

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε

Με χαμόγελα και σχόλια για το χρώμα της γραβάτας που φορούσαν ξεκίνησε η συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη και Δημήτρη Κουτσούμπα. Λίγο μετά τις 11:00 ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας έφτασε στο γραφείο του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών αρχηγών από τον πρωθυπουργό για το ταξίδι… Read more » The post Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε appeared first on Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα-Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε»

Ένα ...στιλιστικό απρόοπτο είχε η σημερινή συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, με την οποία The post Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα-Εγώ με κόκκινη γραβάτα και εσύ με μπλε» appeared first on TheCaller.Gr.

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Τρολάρισμα Μητσοτάκη σε Κουτσούμπα: Εσύ με μπλε, εγώ με κόκκινη γραβάτα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε πλάκα στον Δημήτρη Κουτσούμπα με αφορμή τα χρώματα στις γραβάτες τους.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα και εγώ με κόκκινη»

Με τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ έκλεισε ο κύκλος των ενημερωτικών επαφών του Πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς The post Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: «Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Εσύ με μπλε γραβάτα και εγώ με κόκκινη» appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Μητσοτάκης σε Κουτσούμπα: Γύρισε ο κόσμος ανάποδα, εσύ μπλε γραβάτα και εγώ κόκκινη

Τον γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, δέχθηκε στο γραφείο του στη Βουλή ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ολοκληρώνοντας…

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ pronews.gr

Οι μουλάδες της Τεχεράνης «φλερτάρουν» με τον Μπάιντεν κατά της Ρωσίας! - Δεν δέχονται ρωσικό αίτημα για εγγυήσεις

Οι 5+1 τρόποι για να μη μαυρίζουν οι μπανάνες

Με αυτόν τον τρόπο θα διατηρήσετε τη φέτα για μήνες

Το καθεστώς του Κιέβου επιβεβαίωσε το θάνατο μέλους της διαπραγματευτικής του ομάδας: Αρνείται ότι τον εκτέλεσε

Πρόεδρος των Ελλήνων της Ουκρανίας: «Ο Πούτιν διαπράττει γενοκτονία κατά Ουκρανών και Ελλήνων»

Κορωπί: Άνοιξε νέος κύκλος ερευνών & καταθέσεων για την εξαφάνιση της Άρτεμις