Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν είμαι ούτε εκβιαστής ούτε βιαστής

12:54 - 27/06/2022

«Ήμουν ανοιχτός, φιλικός και απολάμβανα το τυχαίο».  Με τα λόγια αυτά εξήγησε ο Δημήτρης Λιγνάδης, κατά τη διάρκεια της απολογία του, την «άνεση» με την οποία δεχόταν στο σπίτι του ανθρώπους που δεν γνώριζε και σε πολλές περιπτώσεις ήταν ανήλικοι. «Σπίτι μου έμπαιναν και άνθρωποι που ήξερα δυο λεπτά» είπε και περιέγραψε τον εαυτό του ως «ανοιχτό μέχρι ηλίθιο». Ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, αρνήθηκε  τους βιασμούς και των άλλων δυο νεαρών ανδρών που τον καταγγέλλουν, ενώ ισχυρίστηκε πως στην περίπτωση που είχε ερωτική επαφή με κάποιον από τους καταγγέλλοντες θα το παραδεχόταν. «Έχει καταστραφεί η φήμη και η υπόληψη μου. Δεν έχω καμία όρεξη να λέω ψέματα» ανάφερε χαρακτηριστικά. «Έκανα την α

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης χρειάστηκε να υποβληθεί ξαφνικά σε επέμβαση καρδιάς, μετά από πρόβλημα που διαπίστωσαν οι γιατροί του “ισχυρού άνδρας” της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας (27/6) και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι χρειαζόταν άμεσα εγχείρηση. Το βράδυ η ΠΑΕ επιβεβαίωσε το ... Περισσότερα To άρθρο Ο Δημήτρης Μελισσανίδης υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Δίκη Λιγνάδη: «Δεν είμαι ούτε εκβιαστής ούτε βιαστής» – Τι είπε για το κίνημα #metoo

Σκευωρία χαρακτήρισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης την εμπλοκή του στις υποθέσεις με τους τέσσερις βιασμούς που τον οδήγησαν στη φυλακή και τον έφεραν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είναι βιαστής, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, και μίλησε για ένα κράμα διαφόρων ομάδων που ενώθηκαν […]

Διαβάστε το στο

Δίκη Λιγνάδη: «Δεν είμαι ούτε εκβιαστής ούτε βιαστής» – Τι είπε για το κίνημα #metoo

Ο Δημήτρης Λιγνάδης απευθυνόμενος προς την πρόεδρο του δικαστηρίου είπε χαρακτηριστικά ότι η απολογία του ήθελε να είναι μια εξομολόγηση αρνούμενος ότι είναι βιαστής.

Διαβάστε το στο tovima

Δημήτρης Λιγνάδης: Δεν είμαι ούτε εκβιαστής ούτε βιαστής – Σιχαίνομαι τον βιασμό

Στην απολογία του που συνεχίζεται μέχρι τώρα, απέδωσε την εμπλοκή του και σε πολιτικά κίνητρα.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Δημήτρης Λιγνάδης: «Δεν είμαι ούτε εκβιαστής ούτε βιαστής»

«Έχει καταστραφεί η φήμη και η υπόληψη μου. Δεν έχω καμία όρεξη να λέω ψέματα»

Διαβάστε το στο news.gr

Δημήτρης Μελισσανίδης: Υπεβλήθη σε επέμβαση τοποθέτησης stent

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αισθάνθηκε μια αδιαθεσία τη Δευτέρα (27/6) το πρωί και στη διάρκεια της ημέρας υπεβλήθη σε επέμβαση stent και παρέμεινε κλινήρης για προληπτικούς λόγους. Σε επέμβαση stent υπεβλήθη τη Δευτέρα (27/6) ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το πρωί της Δευτέρας ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ αισθάνθηκε μια μικρή αδιαθεσία και εισήχθη στο Metropolitan για εξετάσεις. Όπως αναφέρει το SPORT24, μετά τα αποτελέσματα τους διαπιστώθηκε ότι χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης και για αυτό λίγες ώρες αργότερα υπεβλήθη σε επέμβαση ανοιχτής καρδιάς – by pass. Ο 71χρονος ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρέμεινε κλινήρης τη Δευτέρα χωρίς όμως να συντρέχει λόγος όμως ανησυχίας.

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Σκευωρία χαρακτήρισε ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου Δημήτρης Λιγνάδης την εμπλοκή του στις υποθέσεις με τους τέσσερις βιασμούς που τον οδήγησαν στη φυλακή και τον έφεραν στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας. Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε ότι είναι βιαστής, όπως περιγράφεται στο κατηγορητήριο, και μίλησε για ένα κράμα διαφόρων ομάδων που ενώθηκαν […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας