Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

14:12 - 27/06/2022

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε με την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, να υποστηρίζει ότι η  αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τέλος της […] Το άρθρο Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε Περισσότερα στο eleftherostypos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Εάν δολοφόνησε τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου «αδειάζει» την αδερφή της Ρούλα στην κατάθεσή της σχετικά με το αν έχει πειστεί για το ποιος…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Αν το έχει κάνει η αδερφή μου, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

Η απάντηση της Δήμητρας όταν ρωτήθηκε αν εμμένει στη θέση ότι η αδελφή της είναι αθώα

Διαβάστε το στο tovima

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αν έχει σκοτώσει η Ρούλα τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έδωσε πριν λίγες ημέρες κατάθεση για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι η αδερφή της είναι αθώα.Πάτρα 3 παιδιά - Εξελίξεις: Η Δήμητρα Πισπιρίγκου έδωσε πριν λίγες ημέρες κατάθεση για την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα, δηλώνοντας πεπεισμένη ότι η αδερφή της είναι αθώα.Σε περίπτωση, όμως, που αποδειχθεί η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, τότε θα τη σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια, όπως, χαρακτηριστικά ανέφερε. «Αν αποδειχθεί ότι έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε με την αδερφή της προφυλακισμένης για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, του τρίτου παιδιού της οικογένειας Δασκαλάκη, να υποστηρίζει ότι η αδερφή της Ρούλα Πισπιρίγκου είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τέλος της […] The post Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έχει κάνει, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αν έχει σκοτώσει η Ρούλα τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια [βίντεο]

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου είπε πως αν αποδειχτεί η ενοχή της Ρούλας Πισπιρίγκου, τότε θα τη σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια.

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Νέα στοιχεία για την κατάθεση της αδερφής της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, σχετικά με τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, με την ίδια να σημειώνει όιτι «

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: Αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια

Σήμερα ή αύριο, αναμένεται να σταλεί η κλήση στη Ρούλα Πισπιρίγκου για να καταθέσει με την ιδιότητα του υπόπτου.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: «Αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα δολοφόνησε τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια»

Η Δήμητρα Πισπιρίγκου στην μαραθώνια κατάθεση για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, φέρεται να είπε πως αν αποδειχθεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου δολοφόνησε τα παιδιά, τότε «θα τη σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια». Σύμφωνα με την εκπομπή του STAR Αλήθειες με την Ζήνα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου στο τέλος της κατάθεσής της […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου: “Αν το έχει κάνει η Ρούλα θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου”

Η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου ολοκληρώθηκε με την ίδια να υποστηρίζει πως η αδερφή της, Ρούλα Πισπιρίγκου, είναι αθώα.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έκανε θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου»

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: «Αν το έκανε θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» 27/06/2022 Η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε, με την αδερφή της προφυλακισμένης  για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας,  να υποστηρίζει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου,  είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τέλος της κατάθεσης της, η Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να ρωτήθηκε για τελευταία φορά αν εμμένει στην πεποίθηση ότι η αδελφή της είναι αθώα. Η απάντηση που φέρεται να έδωσε είναι η εξής: «Αν αποδειχθεί ότι έχει δολοφονήσει η αδελφή μου τα παιδιά, θα τη σκοτώσω με τα ίδια

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Δήμητρα Πισπιρίγκου για Ρούλα: “Αν το έχει κάνει η αδερφή μου, θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου” 

Η μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, ολοκληρώθηκε, με την αδερφή της προφυλακισμένης  για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας,  να υποστηρίζει ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου,  είναι αθώα και δεν έχει κάνει κακό στα παιδιά της. «Θα τη σκοτώσω με τα χέρια μου» Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο τέλος της κατάθεσης της, η Δήμητρα […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ eleftherostypos.gr

Ρωσία: Νεκρός ο Στρατηγός Σαρβάροφ μετά την έκρηξη του αυτοκινήτου – Ήταν επικεφαλής της εκπαίδευσης του ρωσικού γενικού επιτελείου στρατού

Ηράκλειο: Επιχειρηματίας 79 ετών βρέθηκε νεκρός – Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι

Θεσσαλονίκη: Επιτέθηκαν σε ανήλικο γιατί τους ενοχλούσε το τύμπανο κατά τη διάρκεια αγώνα

Διπλωματικές επαφές Μαϊάμι: «Παραγωγικές» αλλά χωρίς ουσιαστικά αποτελέσματα οι συνομιλίες ΗΠΑ-Ουκρανίας

Τρίτο τάνκερ στο στόχαστρο των ΗΠΑ στα διεθνή ύδατα της Βενεζουέλας

Γιαννιτσά: Άνοιξε τρύπα σε δρόμο μήκους 10 μέτρων – Από κάτω περνάει χείμαρρος [Εικόνες]