Ο μειωμένος ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά θα παραταθεί έως 31/12

14:44 - 27/06/2022

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου θα παραταθεί η ισχύς του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά, όπως προανήγγειλε στη βουλή ο Υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Βεσυρόπουλος, με την κατάθεση της τροπολογίας να αναμένεται να κατατεθεί εντός της ημέρας (27.6.2022). Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βεσυρόπουλος, η τροπολογία που έχει κοινωνικό πρόσημο και θα κατατεθεί εντός της ... Περισσότερα To άρθρο Ο μειωμένος ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και απολυμαντικά θα παραταθεί έως 31/12 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και άλλα παρασκευάσματα

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του έτους η ισχύς του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 6% για μία σειρά προϊόντων, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά. Αυτό προβλέπει τροπολογία επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Οικονομικών που θα συζητηθεί αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα η μείωση αφορά: 1. Αγαθά που αφορούν στη δημόσια υγεία. Σε αυτά περιλαμβάνονται μάσκες προστασίας και […] Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και άλλα παρασκευάσματα on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής

Παρατείνεται μέχρι το τέλος του έτους η ισχύς του υπερμειωμένου συντελεστή ΦΠΑ 6% για μία σειρά προϊόντων, όπως μάσκες, γάντια, αντισηπτικά. Αυτό προβλέπει τροπολογία επί του νομοσχεδίου του Υπουργείου Οικονομικών που θα συζητηθεί αύριο στην Ολομέλεια της Βουλής. Συγκεκριμένα η μείωση αφορά: 1. Αγαθά που αφορούν στη δημόσια υγεία. Σε αυτά περιλαμβάνονται μάσκες προστασίας και γάντια, αντισηπτικά, διαλύματα για την απολύμανση χώρων, αντισηπτικά μαντηλάκια, καθώς και […] The post Παράταση του μειωμένου ΦΠΑ σε μάσκες, αντισηπτικά και άλλα προϊόντα ατομικής υγιεινής appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Είπε 5%, αλλά εννοούσε 10% - Ο Κασσελάκης δίνει διευκρινίσεις για τις δαπάνες για την υγεία

Τα πειστήρια της ΕΛΑΣ στην εξιχνίαση της δολοφονίας Λυγγερίδη - Πώς δρούσε η εγκληματική οργάνωση - Οι «μεγάλοι» στρατολογούσαν τους «μικρούς»

Ολυμπιακός – Μπαρτσελόνα: Sold out μέσα σε λίγες ώρες το game 3 του ΣΕΦ

Survivor 2024: «Βγαίνει» ο 4ος υποψήφιος – Τι θα δούμε απόψε

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Sold out το μεγάλο ντέρμπι στην OPAP Arena

Βέφα Αλεξιάδου για Ηλία Μαμαλάκη: Τα είπε με αγάπη, είμαστε φίλοι