Πλεύρης: Αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του – «Στοχοποιούν την οικογένεια μου»

20:16 - 27/06/2022

Ο Θάνος Πλεύρης μέσω των social media ανέφερε ότι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και διαδηλώνουν για τις υπουργικές αποφάσεις που έχει λάβει την περίοδο του κορονοϊού. Ο υπουργός Υγείας με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, τόνισε ότι στοχοποιείται η οικογένεια του για τις αποφάσεις που έχει λάβει στον τομέα της Υγείας, ενώ διευκρίνισε ότι αναμένει την «αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο». Αναλυτικά η ανάρτηση του Θάνου Πλεύρη: «Έξω από το σπίτι μου που βρίσκεται η γυναίκα μου και τα δυο μου παιδιά έχουν συγκεντρωθεί αντιεμβολιαστές και “Διαδηλώνουν” εναντίον της οικογένειας μου. Στοχοποιείται η οικογένεια μου για τις υπουργικές μου αποφάσεις. Αναμένω την αυτο

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αντιεμβολιαστές έξω από το σπίτι του υπουργού Υγείας Θάνου Πλεύρη: «Στοχοποιείται η οικογένεια μου»

«Αναμένω την αυτονόητη καταδίκη από όλο τον Πολιτικό Κόσμο», αναφέρει η σχετική ανάρτηση του υπουργού Υγείας.

Διαβάστε το στο

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών έξω από το σπίτι του Πλεύρη – «Στοχοποιούν την οικογένεια μου»

Συγκέντρωση αντιεμβολιαστών για τον κορωνοϊό πραγματοποιήθηκε έξω από το σπίτι του υπουργού υγείας, Θάνου Πλεύρη, όπως γνωστοποίησε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του Πλεύρη – «Στοχοποιούν την οικογένεια μου»

Ο Θάνος Πλεύρης μέσω των social media ανέφερε ότι αντιεμβολιαστές συγκεντρώθηκαν έξω από το σπίτι του και διαδηλώνουν για τις υπουργικές αποφάσεις που έχει λάβει την περίοδο του κορονοϊού. Ο υπουργός Υγείας με ανάρτηση που έκανε στο Twitter, τόνισε ότι στοχοποιείται η οικογένεια του για τις αποφάσεις που έχει λάβει στον τομέα της Υγείας, ενώ […] Το άρθρο Κόσμος συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι του Πλεύρη – «Στοχοποιούν την οικογένεια μου» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsbeast.gr

Δύο σεισμικές δονήσεις 2,9 και 2,7 Ρίχτερ βορειοανατολικά της Ραφήνας – Με διαφορά 7 λεπτών

Επιδρομή drones της Ουκρανίας προκάλεσε ζημιά σε δυο πλοία στη νότια Ρωσία

Τυρόπιτα στην τοστιέρα με κίτρινα τυριά

Καραμελωμένο κοτόπουλο

Ώρα αποφάσεων στον Παναθηναϊκό – Να «θυσιαστούν» Σιώπης, Μπακασέτας και 12 μεταγραφές!

Η υπουργός Παιδείας, Σοφία Ζαχαράκη στη Λαμία: Εγκαινιάζει το κέντρο Καινοτομίας