Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας

11:56 - 28/06/2022

Ελαφρυντικά αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον αξιωματικό που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο Cnn.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας με απόφαση του Εφετείου Λαμίας

Ελαφρυντικά αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον αξιωματικό που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου. 

Διαβάστε το στο Gazzetta

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ελεύθερος είναι εδώ και λίγες ώρες Επαμεινώνδας Κορκονέας, με απόφαση του εφετείου Λαμίας. Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος To άρθρο Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας: Αναγνώρισε ελαφρυντικά το δικαστήριο

Ελαφρυντικά αναγνώρισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας στον Επαμεινώνδα Κορκονέα, τον αξιωματικό που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Διαβάστε το στο mononews.gr

Λαμία: Ελεύθερος – με ελαφρυντικό- ξανά ο Κορκονέας

Δικαιώθηκε από το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας ο πρώην ειδικός φρουρός από το χέρι του οποίου έπεσε νεκρός ο μαθητής Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος. Του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λαμίας με ψήφους 4-3 αναγνώρισε στον πρώην ειδικό φρουρό το κρίσιμο ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Η στυγερή δολοφονία του Αλέξη Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2008: Ο μαθητής, Αλέξης Γρηγορόπουλος, με την παρέα του κάνουν βόλτα στους δρόμους των Εξαρχείων και γιορτάζουν τα γενέθλια μιας φίλης τους. Λίγο μετά τις 21:00, στη συμβολή των οδών Μεσολογγίου και Βαλτετσίου, η παρέα διαπληκτίζεται με δυο αστυνομικούς. Το περιπολικό, στο οποίο επέβαιναν οι ειδικοί φρουροί, Επα

Διαβάστε το στο lamianow.gr

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αναγνωρίστηκε τελικά ο πρότερος σύννομος βίος στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν σπάσει τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον Κορκονέα που βρέθηκε εκτός φυλακής έχοντας εκτίσει πάνω από 11 χρόνια φυλακή, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Ελεύθερος αφέθηκε ο ειδικός φρουρός Επαμεινώνδας Κορκονέας (video)

  Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου:

Διαβάστε το στο sportstonoto.gr

Λαμία: Ελεύθερος και πάλι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας

Στην σημερινή 3η κατά σειρά συνεδρίαση τουΜ Ο Ε Λαμίας εκδόθηκε η οριστική απόφαση για την τύχη του πρώην ειδικού φρουρού Επαμεινώνδα Κορκονέα που κρατούνταν το τελευταίο διάστημα και πάλι στις Φυλακές Δομοκού.   Η σημερινή απόφαση αφήνει τον κρατούμενο ελευθερο αφού με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αναγνωρίστηκε τελικά ο […] The post Λαμία: Ελεύθερος και πάλι ο Επαμεινώνδας Κορκονέας appeared first on ΛΑΜΙΑ FM-1 Ειδήσεις από την Στερεά Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Διαβάστε το στο lamiafm1.gr

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας θα επιστρέψει όπως φαίνεται στο σπίτι του, με απόφαση του εφετείου Λαμίας. Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος είχε δολοφονηθεί πριν από 14 χρόνια, σε ένα έγκλημα που συντάραξε τη χώρα… Ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, πήρε οριακά το κρίσιμο ελαφρυντικό που ήθελε, για να ανοίξει και πάλι ο δρόμος της ελευθερίας του. Αυτό του πρότερου σύννομου […] The post Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου appeared first on e-dimosio.gr.

Διαβάστε το στο e-dimosio.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Cnn.gr

Παπαδημητρίου και Βελισσάριος στην τελετή παράδοσης της ολυμπιακής φλόγας στο Καλλιμάρμαρο

e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Συντάξεις και επιδόματα μέχρι αύριο, Παρασκευή, 26 Απριλίου

Πάσχα: Αντίστροφη μέτρηση για τα σχολεία - Αύριο το τελευταίο κουδούνι

Mε λαμπάδες και ηλεκτρονικά παιχνίδια το «Καλάθι των Νονών»

Συμφωνία για μεταναστευτικό: Οργή Ράμα κατά RAI μετά από αποκαλύψεις για διεφθαρμένο συνεργάτη του

Σε ισχύ το «καλάθι του Πάσχα» - Αρνί, κατσίκι και τσουρέκια στις νέες κατηγορίες τροφίμων