Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

11:58 - 28/06/2022

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αναγνωρίστηκε τελικά ο πρότερος σύννομος βίος στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.   To άρθρο Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε Περισσότερα στο Newsit
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ελεύθερος ο καταδικασμένος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου Επ.Κορκονέας

Ελεύθερος o Επαμεινώνδας Κορκονέας  μετά την απόφαση (με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά των Δικαστών Εφετών) του Εφετείου Λαμίας. Ο Κορκονέας είχε καταδικαστεί  για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Το δικαστήριο του αναγνώρισε το ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου. Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν «σπάσει» τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον […] The post Ελεύθερος ο καταδικασμένος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου Επ.Κορκονέας appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ελεύθερος ο Κορκονέας, του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αναγνωρίστηκε τελικά ο πρότερος σύννομος βίος στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.  

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Ελεύθερος ο Επαμεινώνδας Κορκονέας – Ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος «παραμένει» στο μνήμα

Αποφυλακίζεται ο πρώην ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδα Κορκονέας, που είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Λευτέρης Παυλίδης για το sportime.gr.

Διαβάστε το στο sportime.gr

Ελεύθερος ο Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό

Ελεύθερος ο Κορκονέας για τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου – Του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό 28/06/2022 Εκτός φυλακής θα βρεθεί ο Επαμεινώνδας Κορκονέας, καθώς με ψήφους 4-3 το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Λαμίας, αναγνώρισε το κρίσιμο ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου στον πρώην ειδικό φρουρό που δολοφόνησε τον 15χρονο Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο. Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν σπάσει τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον Κοροκονέα που βρέθηκε εκτός φυλακής έχοντας εκτίσει πάνω από 11 χρόνια φυλακή, παρά το γεγονός ότι κρίθηκε ένοχος για τη δολοφονία του Αλέξανδρου. Το ίδιο θα συμβεί και τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ίσως και μ

Διαβάστε το στο filathlos.gr

Επαμεινώνδας Κορκονέας: Ελεύθερος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου

Με ψήφους 4-3 του αναγνωρίστηκε το κρίσιμο ελαφρυντικό του πρότερου σύννομου βίου… Με ψήφους 4 υπέρ και 3 κατά (των Δικαστών Εφετών), αναγνωρίστηκε τελικά ο πρότερος σύννομος βίος στον πρώην ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Με το συγκεκριμένο ελαφρυντικό είχαν σπάσει τον Ιούλιο του 2019 τα ισόβια για τον […] Το άρθρο Επαμεινώνδας Κορκονέας: Ελεύθερος για τη δολοφονία Γρηγορόπουλου εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.

Διαβάστε το στο Newsique.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Newsit

Φόρος εισοδήματος: Στα επόμενα 5 φορολογικά έτη μεταφέρονται οι ζημιές επιχειρήσεων – Παραδείγματα

Στα «χαρακώματα» κυβέρνηση και ΣΥΡΙΖΑ για τους Σπαρτιάτες - Πού θα κατευθυνθούν οι «ορφανές» ψήφοι μετά τον αποκλεισμό

Super League 1: Το σόου του Ελίασον στο ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και τα highlights από τις γκέλες των ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού

Κασσελάκης: Η βεβαιότητα για ποσοστό άνω του 20% και το άνοιγμα στους κεντροδεξιούς ψηφοφόρους

Βουλγαρία, Ιταλία και στο βάθος ΗΠΑ βλέπει η ΔΕΗ για συνεργασίες και μελλοντικές επενδύσεις

Τραγικό τροχαίο στην Ημαθία - Νεκρός 36χρονος που έπεσε με το αυτοκίνητο του σε αρδευτικό κανάλι