Θετικές στον κορωνοϊό η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της: «Έχουμε αυτή την καινούργια μετάλλαξη»

13:24 - 28/06/2022

Θετικές στον κορωνοϊό βρέθηκαν η Βάνα Μπάρμπα και η 19χρονη κόρη της, 19χρονη κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα, όπως αποκάλυψε πριν από λίγη ώρα η ηθοποιός...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Βάνα Μπάρμπα: Θετικές στον κορωνοϊό η ηθοποιός και η κόρη της - «Έχουμε αυτή τη νέα μετάλλαξη»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η ηθοποιός στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook

Διαβάστε το στο

Με κορονοϊό η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της, Φαίδρα-Θεοδώρα

Κορονοϊό κόλλησε η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της Φαίδρα-Θεοδώρα όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook. «Αγαπητοί φίλοι και εγώ και το παιδί μου είμαστε με κορονοϊό έχουμε αυτή την καινούργια μετάλλαξη, με λοίμωξη άνω αναπνευστικού και πολύ πυρετό. Να είστε προσεκτικοί είναι πολύ μεταδοτικό… καλή επιτυχία στα αποτελέσματα σήμερα στα παιδιά και δύναμη στους γονείς… όλα περνάνε, όχι φόβο, ενημέρωση σωστή» έγραψε η Βάνα Μπάρμπα.

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Με κορονοϊό η Βάνα Μπάρμπα: Θετική και η κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα

Τις τελευταίες ημέρες βλέπουμε τα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα μας να έχουν αυξηθεί κατακόρυφα με διάφορες To άρθρο Με κορονοϊό η Βάνα Μπάρμπα: Θετική και η κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

Θετική στον κορονοϊό η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Βάνα Μπάρμπα, μαζί με την 19χρονη κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα, όπως έκανε γνωστό με ανάρτησή της στο Facebook η ηθοποιός. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε ότι τόσο εκείνη, όσο και η κόρη της κόλλησαν τη νέα μετάλλαξη του ιού, με αποτέλεσμα να έχουν πολύ πυρετό. «Αγαπητοί φίλοι και εγώ και το παιδί μου είμαστε […] The post Θετική στον κορονοϊό η Βάνα Μπάρμπα και η κόρη της, Φαίδρα Θεοδώρα appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Έλενα Παπαρίζου: Επέστρεψε στο Τhe Voice μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας της – «Ήταν λίγο δύσκολη αυτή η περίοδος»